Pancakes and rock'n roll

Igår var jag på första LCC mötet. Det är när alla au pairer i min grupp träffas, detta händer en gång i månaden och är obligatoriskt. En LCC är vår kontaktperson som tydligen är jättedålig så hon har fått sparken och vi väntar på en ny . Och mötet var mer som en träff och den här kontaktpersonen sa typ " hej, har någon några problem? Näähää då går jag hej då" och så fick vi klara oss själva, men det var trevligt! Vi hade picknick på stranden och vi gick rund och kollade gamla rock'n roll bilar, kul att träffa alla au pairer i området! Roligas ät endå när någon pratar och ingen fattar men skrattar endå ( allas engelska är ju halv taskig)

Idag tog jag med barnen till ett bibliotek för story time, det var Nadine ( en au pair) som tipsat mig så vi mötte henne och hennes barn där. Men Omg va långt det var dit och vi gick ju haha vi kom fram precis när det började och svetten bara rann, nästa gång tar vi bilen!!

Sedan gjorde jag dubbelsats svenska pankisar, blir perfekt snaxsmat och är ju såå gott!

Fick förresten ett sms från Chris men orkade inte svara och "orkar" man inte svara så är det inte värt att göra det heller, slut på den storyn!
Nu blir det Grey's and Anatomy avsnitt 68...

 


Party

Kom nyss hem från en riktigt typisk amerikansk fest. Där fanns det massor med mat, alkohol och folk. De hade en "slide" för barnen, men måste erkänna att jag själv hade lust att ta sats och åka, jag vet ju hur roligt det är men jag behärskade mig! Sedan hade de dessert och som ni ser är tårtan precis så som man skulle kunna föreställa sig dock inte så god tyvärr men kul att kolla på...
En kille frågade vilket språk jag pratade jag svarar swedish, han svarar that's sexy haha vad ska man svara på det och framför Catherine också hon bara kollade på mig som " vad menar han" och jag undrade detsamma...


Boston

Idag tog jag bussen till Boston, det tar bara en timme från Providence och det var väldigt enkelt.
Det var verkligen jättefint där!! Supermysigt vid vattnet och jag älskar att man går och tittar upp i himlen helatiden ( husen är så höga) lite tråkigt att åka själv dock men det blir fler turer till Boston kan jag lova!
Men nästa gång tar jag joggingskorna, ingen hit att gå 4-5 timmar i sandaler - aj aj aj mina fötter!!
Jag drack en farligt god icecoffe, det var som kaffe slusch toppad med grädde och chockladsås mmm så Gott!
Men drycken och en wrap var det enda jag köpte?! Antar att man blir så kräsen när det finns flera tusen affärer så man tänker " jag hittar nog något bättre någon annanstans " jag hittade dock en sak som jag verkligen ville ha, en burberry-klocka men den kostade en hel del så får vänta med det.


Waterfire

Efter träffen med Chris gick jag ner till en tillställning som kallas waterfire och det var premiär för iår idag så från och med idag kommer det vara varje lördag i sommar. De tänder massor med brasor i vattnet och det är jättemycket folk, musik och " italienska båtar" i vattnet. Det var också många som satt och åt vid restaurangerna och det var verkligen supermysigt!!


Highway

Idag åkte vi till gooseberry beach i newport, det var lite disigt vilket gjorde vädret perfekt att bara sola och lata sig, solen tar så sjukt här med jag kommer bli rekordbrun efter sommaren!

Vi körde 2 bilar till newport för att jag skulle få träna och så jag kunde ta och köra hem när jag ville. Så dit körde jag och Anna satt bredvid men hemåt körde jag helt själv!!! Jag är jättestolt över mig själv! Jag körde ca 45 minuters väg själv efter en egengjord karta och amerikans GPS som säger " in a quarter mile turn left" haha jaha och hur långt är det?!?! Och på motorvägen är det 3-4 körfält och man kan köra hipp som happ. Men jag klarade det helt på egen hand, feels good!!

Jag körde hem tidigare för jag skulle på " Date" haha jag ville inte kalla det för date men här kan man tydligen inte bara träffa folk, utan träffar man en kille så är det en date.... Och jaaa det var Chris jag träffade vi fikade på Starbucks och sedan tog han en pizzaslize på ett annat ställe men måste tyvärr göra er besvikna och meddela att han var inget att ha! Haha. Nää men vi hade inget gemensamt och jag tycker han var töntig!! Han gillade filosofi och att läsa... Hmmm låter det som min typ av kille - näää inte direkt va?! Aja det var ju en erfarenhet endå och min första Amerikanska date :D


Me and 12000 others

Igår kväll var jag på the campus dance och det var jättekul!
Och riktigt häftigt att vara där, det var jättefint i ordningjort och liveband är alltid trevligt! Det var sånahär kinalampor uppsatta och tält och bord till de som slutar skolan nu då.
Det var verkligen blandade åldrar, tror det var för att de som slutar har med sig sinna föräldrar. Det sägs att det var ca 12 000 pers där, fatta då så stort det var, fast jag kan inte förstå att det var SÅ många !

Jag har dock inga bilder än för jag tog inte med mig min kamera med vi tog bilder med kaylas kamera så när hon skickat dem till mig så ska ni få se.
Men här är hur jag såg ut iallafall. Jag fick låna Annas klänning och örhängen, jag tänkte gå ut med shorts och fin skjorta men det tyckte inte hon haha. Jag fick tårar i ögonen när Catherine först bara lösupp när hon såg mig och jag frågade om hon tyckte jag var fin hon ja jaaaa... Då frågade Anna henne " Catherine what do Emma look like" och Catherine svarar: " Like a princess" naww!!

Med 5,5 timmars sömn går jag nu upp och gör mig redo för beachen, Newport nästa!


Campus dance

Just det igår stötte jag på några av vattenpolokompisarna och de sa till mig att köpa en biljett till skoldansen nu på fredag. Jag köpte biljetten så imorgon står jag på dansgolvet med alla studenter som ska ta sommarlov, det blir nog jätte kul!



 


Yesterday

Jag gjorde inget inlägg igår eftersom jag blev livrädd efter att ha sett min mobilfaktura! Den stod på några hundra för mycket för datatrafik från utlandet?! Jag gick innan jag reste till Telia och bad dem att stänga av mitt mobila internett. De sa att det var avstängt och jag har inte kunnat använda det! Men det har kopplats upp endå! Så idag ringde jag och fixade min faktura och en hjälpte mig stänga av det på riktigt- hoppas jag!!


Men vad gjorde jag då igår, jag och Anna gick till den bokade tiden hos frisören och jag fick nästan allt tillbaka men de tyckte inte de gjort något fel och de skyllde på företaget som de köpt limmet och håret ifrån hahah och vem köpte in det och satte det i mitt hår?! Aja nu skiter jag i det, även fast jag gick 80 dollar back ( var tvungen att betala håret) men men bättre än inget


Jag och barnen gick till Ben and Jerrys och köpte glass sedan. jag var egentligen inte så sugen men tänkte att jag kan testa en som såg god ut .. Det blev en glass vars stod på en fet brownie och toppades av grädde och chokladsås... Skönt att jag inte behöver testa den igen!


Never ends

Föresten hade salongen stängt idag med, vad är det för ställe lixsom?! Men jag var modig och ringde och frågade om öppetiderna men hon hade inget riktigt svar för jag sa att vi ringde igår och då sa de att de var öppet idag... Då svarade hon att de har öppet bara då någon bokat så då bokade jag in en klipptid imorgon kl.11 och när hon frågade efter mitt namn blev första tanken Emma sedan Anna men det kunde jag ju inte säga så det blev Hanna! Haha
Så nu måste de ha öppet imorgon för annars kan ju inte " Hanna " klippa sig! .. Fortsättning följer...


Cheeseboy

Pappa kan inte du fråga östschakt var de fick sin inspiration ifrån, det skulle vara ganska intressant att höra!


Brunch

Idag regnar det jätte mycket, det är typ några dagar strålande solsken och sedan några dagar regn..så jag kände att jag behöver ett par stövlar så här är de, söta va!? Nu kommer jag kunna hoppa i vattenpölarna med barnen, jipi!


Jag kom precis hem från brunchen där jag träffade två andra au pairer Fanny och Sandra båda var från Mexico tror jag. De var trevliga och så men verkade inte vara så förtjusta i att hitta på saker för att det var så dyrt men den ena var mer för det så hon träffar jag nog mer. Den andra var mest här för att plugga så hon var jätte upptagen och lite konstig måste jag säga men jag tycker endå att det är jättebra och kul att ha andra au pairer i närheten så att man kan iallafall fika och sånt!


Nu ska jag till den där jäkla frisörer och kräva pengarna tillbaka, allt löshår har trillat ut!! Blir så trött på det, speciellt trött blir jag på att vi gått tillbaka dit 2 gånger men då hat hon haft stängt! Okej nu går jag dit själv håll tummarna på att jag kan brösta upp mig och skrämma dem så de ger tillbaka mina pengar! Tror jag klara det, ska ta fram med rugbyattityden bara ;)


Fruit salad

Här är två ubergoda fruktsalader den med nötter är perfekt till frukost förutom nötter är det banan och körsbär i mmm.. Den andra passar perfekt som mellanmål: banan, äppel, körsbär och ananas. Varför jag lägger ut dessa är för att jag mådde så fysiskt dåligt i går efter att ha smackat i mig två xl chokladkakor utan ens varit sugen?! Nää nya tider nu!! Men jag ska definitivt fika för här är kakorna underbara, faktum är att jag snart iväg till starbucks för brunch och då tror jag det kanske slinker ner en och en annan muffins - But that's Okey!!


headache in American style

Hur gör man om inte huvudvärkstabletterna fungerar - här tar man två isklampar och knyter dem mot huvudet - med en filt!


Study

I morse åkte jag iväg för att ta mitt teoritest och boka uppkörning till körkortet men självklart som med allt annat ska det vara jätte krångligt så efter en lång resa och kö kom vi fram för att få reda på att 5 saker fattades som jag måste ha med mig... Olika tillstånd, brev, bevis och papper jahåja!.. så vi fick vända men jag fick med mig en liten bok så jag kan plugga lite, jag tar med mig den ikväll till något café tror jag.
Nu blir det choklad till GaA, jag behöver vila


Vaccum

Efter middagen skulle Anna dammsuga bilen...så då fick jag chansen att ta en bild och visa världens coolaste dammsugare/ raket. Haha första gången jag såg den undrade jag vad det var, kanske en lövblås?.. Det visade sig vara en dammsugare och jag tänkte att det kanske var vanligt med sånna här men det har jag fått klart för mig att det inte är- it's one of a kind! Anna skämdes över att gå ut själv med dammsugaren så jag fick följa med som stöd. Då träffade vi grannen som frågade vart Anna skulle och jag sa " to the moon" haha

 


Burned

Buhuu jag är så bränd!
Vi kom hem ifrån stranden i newport för några timmar sedan, det är jättefint och det var jättefint väder men det är ju fortfarande maj så något dopp blev det inte! Men det var perfekt solaväder för det blåste lite också vilket också resulterade i att det var väldigt många snygga surfare i vattnet, så underhållning hade jag med!
Men tjena vad jag har bränt mig, jag hade hoppats på att mitt vita skin skulle reflektera bort ljuset men tydligen inte..


Festival

Sedan åkte hela familjen på en liten festival på hope street vilket är väldigt nära. Vi åkte häst och vagn (vilket tog tankarna tillbaka på midsommar i Emmaboda) och åt glass, jag tog en twisted med coffee syrup- mums! Och bara njöt att vara i solen!! Det bästa är att det ofta är sånna här festivaler och på sommaren kommer det vara gratis utomhusträning en gata ifrån, perfekt!!

Jag måste bara lägga ut bilden på Catherine här med för jag vill att om ni inte redan reagerat på det, visa tomteväskan haha älskar den!! hon har haft den hela dagen idag tillsammans med kjol och jag skulle gissa på att det är 28 grader idag!! Underbart ju!

Nu kom det gäster här, dags för lite grillfest- bra lördag!!


Saturday

Lördagen började med em sväng till parken sedan gick jag och anna till frisören, anna var tillfixad (se viktig ut) och vi hade tagit fram vår arga personlighet och tänkte verkligen sätta ner foten men såklart har de stängt ååå o vad ska vi nu göra med all ilska och mitt hår?!?
Vi var inte speciellt långsinta utan satte oss i solen på en restaurangen istället och käkade pizza..

Jag fick igår två biljetter till en fotbollsmatch som ska spelas imorgon men vi åker till en strand i newport istället för det ska bli magiskt väder imorgon så det känns helt okej!!


Word for "fika"

Awesome väder här igen så park gånger två och jag har bränt mig i ansiktet och mina ögonbryn börjar blekna bort vilket gör att man ser 10 år yngre ut vilket inte är så frestande när man är 20 haha!

När barnen sover middag har jag en lite stund för mig själv och den är behövlig. Jag ska köpa lite kakor som jag kan ta fram under min fikapaus. Och appropå fika- det finns inget engelskt ord för det, det blir isåfall "take a coffee" men det är inte samma sak och jag har kommit på många ord som inte finns på engelska typ " lagom" - svenska är väl då allt för bra...

Två killar försökte ragga med mig till en modelstudio med men jag sa att jag hade bortom och sprang där ifrån!! Men mamma du behöver inte vara orolig, det var bara en dålig raggningsreplik men det biter inte på mig + han hade en fjärilstatuering på halsen ööö BYE!!

Och så körde vi till en fotbollsplan i hopp om att få hitta ett lag att spela i men det var tomt men älskar hur anna endå tittar på typ 10 åringar och frågar " är de försmå eller" hahah jag dör. Jag tror hon har glömtbort att 10 år i åldersskillnad när man är under 25 är inte samma sak som för 40 + are!
Jakten på fotbollslag fortsätter....


Crocodile monster

Idag var det shorts och t-shirt väder och vi började dagen på en ny park som de kallar toy park. Det var jättekul där, flickorna tog med sig sina dockor och vagnar till dem och så mötte jag Nadine från Schweiz som också är au pair hon har hand om tre pojkar men den äldsta går i skolan och de andra två som är tvillingar är 4 år så det blir perfekt att gå på playdates med dem!

Sedan var det dags för lunch då blev det maktkamp igen med en av barnen men sedan somnade de och sov middag. Sedan gick vi till brown street park ( den vanliga parken) och där lekte vi i över 2,5 timmar och jag blev snabbt populärast på parken och massa andra barn kom fram och ville leka med oss jag fick bl.a. agera krokodilmonster, bagare som bakade världens bästa blomtårta och så hade vi picknick på en stubbe...


Angående mitt hår så ska jag och Anna gå tillbaka till frisören på lördag för hon har gjort det slarvigast du kan tänka dig med det risigaste håret jag vill bara ta ut det nu!! Hon har satt fint hår framtill men en rishög baktill i remsor så håret torkar inte ens?! Hade det varit mitt egna hår så skulle jag ha klippt det för flera år sedan! Jag förstår inte hur en frisör kan klistra fast så dåligt hår på någon, ta några tusen i betalt och tro att man ska ha det i tre månader- aldrig, det kommer börja mögla isåfall skiten torkar ju inte!?
Blir lika galen på folk som inte kan göra sitt jobb som jag blir på saker som inte fungerar - gör riktigt, gör rätt hur svårt kan det vara?!


Day at the museum

I morse regnade det jättemycket så jag och barnen åkte till ett barnmuseum man kan jämföra det lite med experimentlabbet men det är var 10 gånger större och mycket roligare!!
Det var riktigt bra så hit kommer vi vara fler gånger.

Jag känner mig som en riktig hemmafru här och plockar ut diskmaskinen, sopar , lagar mat och tvättar kissiga mattor - Som jag alltid sagt mamma så kan jag om jag vill jag har bara aldrig velat hjälpa till innan haha..


Ben and Jerrys

Smakade på glassen i frysen men hade inte mage att ta det sista så gick ner till Ben and Jerrys och tror du det luktar gott där inne eller?! Nybakade brownies, våfflor, friterad banan mmm!! Jag köpte en burk glass och käkade i sängen till Greys and Anatomy tills jag fick så ont i magen att jag faktiskt inte kunde äta mer och det händer inte ofta!


Älskar min färgade slinga i håret, känner mig som en tvättbjörn/ indian. Jag bad frisören sätta dit den kändes som en emmatvist.. Och det tar defenitivt bort Maria Montazami känslan


New Haircut

Här är resultatet av mitt frisörsbesök idag! Jag är nöjd men måste säga att frisören slarvat som jag vet inte vad?!?Och jag gav för mycket i dricks , 35 dollar som är typ 250 kronor! Men men nu har jag lite mer hår på huvudet och det känns bra!

Du ska jag dra till poolen med vattenpolo människorna hoppas jag får låna en sådandär mössa för jag måste ju vara lite rädd om håret och så kanske jag skulle smälta in lite bättre haha..


Fire and ice

Istället för gymmet blev det att äta buffé på fire and ice, vi var 9 personer som käkade och som alltid med buffé blir man äckligt mätt, urk! Det var ett roligt ställe dock där man tog massa saker i en skål sedan gav man den till stekarna som stekte allt och la upp på tallriken men det var ju inget Bra ställe om man vill ha lugn och ro eftersom stekarna rätt som det var skrek till eller slog med sina stekspadar antar det var därför det bara var ungdomar på stället..

Idag får jag skriva ner på komihåglappen att Aldrig igen klappa katten och sedan ta mig i ögonen!! Just nu har jag röda pulserade små ögon..buhuu


Driving license next

Snart är jag en äkta Providence-bor. Jag har fixat ett bankkonto idag och jag hämtade ut mitt gymkort, jag har Red sox kläder, flippflopps och äter massor med pizza så det enda jag har kvar är ett amerikanskt körkort. Jag har ett internationellt körkort men jag ska ta ett äkta amerikanskt!


Kate hade lite examenuppgifter att ta hand om så jag får roa mig med att kolla greys and anatomy avsnitt sålänge, sedan går jag nog till gymet. Jag jobbar hårt med mina Greys and Anatomy avsnitt jag har tillgång till alla serier med alla säsonger och avsnitt så jag börjar med GaA det lär ta ett bra tag att kolla 9 säsonger men sedan fortsätter jag nog med that's 70 show.
Imorgon fixar jag håret, sedan nästa vecka på min ledighet ska jag definitivt åka någonstans kanske Newport, Boston eller New York!


Ice cream in Newport

Happy mother's day!! Idag åkte hela familjen och jag till barnens grandmother och spenderade hela dagen där, vi åt jättegod brunch med frukt, hemgjort bröd, omelett, yoghurt m.m och vädret var underbart, tror det var cirka 30 grader så idag hade jag på mig min nya röda långkläning. farmorn bodde jättefint och var väldigt snäll och trevlig hon sa bl.a. " you are really easy to like Emma" då blir man glad när man får höra sådant! Och lite generad!...

Jag och Anna körde till Newport när barnen sov middag och det var såååå fint ställe jag älskade det för det var en perfekt blandning av svensk skärgård och exotiska stränder!! Newport är en stad med jättefina stränder och SJUKT stora hus alltså det är galet, husen ser ut som museum och faktum är att många av husen blivit det men förr i tiden var dessa hus rikas sommarhus!!!?!! To much money eee yeah!!


Igår var jag med mina vattenpolovänner på mallet typ hela dagen, det blev en del inköp och jag var supertrött efteråt men tid för nap fanns inte för de bjöd med mig på fest så igår fick jag uppleva lite av americanskt universitets liv, och det är kul men man får leva skitigt haha.
Imorgon ska jag faktiskt träffa en av tjejerna, Kate. Det känns jättekul att jag fått lite vänner att umgås med!

 


Mixed

Här är lite bilder från min mobil, kamerabilderna får vänta tills min dator börjat fungera


Pictures

Tva bilder en ar Fran iforrgar da det regnade jattemycket, Camilla har på sig solglasögon... Den andra ar fran idag och idag var det jattefint vader!


Grab some pizza

Nu har jag slatt mig till ro och trivs jatte bra med familjen och sa. Barnen forsoker saklart testa en och se vad man gar med pa sa det ar ju tur att jag har vinnarskalle och ar envis! Och idag har allt gatt jattebra sa de borjar nog forsta nu att de inte kan kora med mig, och nar de inte gor det sa kan de vara sa snalla sa!! just nu ligger de och sover middag sa da kan jag passa pa och kontakta omvarlden.
Igar kvall gick jag till gymmet och skulle simma, haha outsider dar med ja! jag hade bandlos bikini och de andra hade baddrackter och badmossor! men jag simmade nagra vander samtidigt som jag sneglade sa bassangen langst bort, dar stod det nagra tjejer och passade en boll till varandra. Jag gick dit och fragade om jag kunde fa vara med hahah det galler att inte vara blyg nar jag ska forsoka fa vanner! jag fick vara med och vi pratade valdigt mycket med varandra och de var supertrevliga. Det visade sig att de spelade vatten polo for Brow och en av tjejerna spelade i Browns basketlag. Nar vi skulle ga sa de att jag kunde byta om i deras omkladnigsrum och hanga med dem och ata pizza. De tog mig till ett av Browns matstallen dar studenterna bara drar sitt matkort sa kan de ata vad de vill sa de bjod mig pa pizza och glass. vi satt och pratade lite till och de ville ha min mailadress och nummer... Sa nu har jag fyra nya vanner pa fb som jag hoppas kunna umgas mer med for de var super trevliga! Dock slutar skolan om ca en vecka och da aker alla hem. Men de kommer ju tillbaka och da kommer jag kolla pa deras matcher!

Starbucks Coffee

Idag var jag alltsa ledig sa forsokte hitta pa lite saker sa gott det gick och det gick ganska bra maste jag saga. Jag borjade med en promenad i omradet och fotade, det ar verkligen super fint har, jatte fin natur och husen och parkerna ja allt ar valdigt fint och mysigt! Sedan gick jag till kopcentrumet och sedan till gatan brevid har som ocksa har affarer men mest matstallen det finns bla Ben and Jerrys, Urban Outfitters och Starbucks. Jag gick in pa starbucks for jag hade sett alla med goda kaffedrinkar sa jag ville ta med mig en san till parken dar jag skulle sola. Jag bestallde saklart fel och den var sa acklig sa jag slangde nastan hela haha men det gjorde inget for besoket pa Starbucks var enda givande for jag fick en liten van, expediten Chris. Han markte att jag var utlandsk och borjade prata lite med mig sedan fick han gora mitt kaffe och da fragade han vad jag hette och jag fragade tillbaka haha och sa sa han Very nice to meeting you Emma! Det gjorde min dag!! Blir nog att kopa en kaffe imorgon ocksa men da ska jag se till att det blir ratt!
Just det jag var pa gymmet ocksa idag, man kanner verkligen att man kommer nagonannanstansifran for mina gymklader stack verkligen ut, har har man korta losa shorts och en t-shirt (brown t-shirt) och jag kom med tights och linne... jag vagade mig inte pa maskinerna idag men jag kollade pa den sa jag vet hur jag ska gora men jag tror att jag kanske simmar imorgon ja for pa Brown Gym finns bade bassanger och ishall!!

Great day!

Idag har verkligen varit en jatte harlig och bra dag! Det var lite awkward forsta och andra dagen att ta for sig och sa i nagon annans hus men "min familj" ar jatte snalla och vi bor verkligen helt underbart.
Jag bor vid Brown University och idag signade Anna in mig pa Brown University Gym hur coolt ar inte det!? Jag ska trana dar manaden ut sa far vi se sedan, det ar sa himla dyrt och jag tankte joina ett fotbollslag snart sa det blir helt perfekt attt ha forsta manaden och forhoppningsvis traffar jag lite vanner eller en prins hahah.
Nar flickona sov middag sa passade jag pa att ga till Providence mall och guuudd vilket bra kopcenter jag gick runt med varldens leende hela  tiden exempel pa affarer: Forever 21, Mecy's och vicktoria secret. det ar synd att jag inte kan visa trojan pa VS for den ar valdigt rolig for har hejar man pa ett visst lag i baseball och soccer osv sa jag hade ju ett annat lags logga pa min keps och det gar ju inte sa jag kopte en cool hoodtroja med RED SOX sa nu ar jag en i ganget.
Jag har ocksa varit pa min forsta amerikanska barbeque, familjen bjod hit tva familjer som ar nara vanner med familjen och de var super duper trevliga!! Vi at hamburgare och korv med tillbehor och till efterratt jattegoda kakor som Stephanie och Beth hade gjort mums!
Imoorgon  och pa Tisdag har jag mina lediga dagar sa jag kommer utforska stallet lite mer, ga pa Providence mall och trana pa Brown University gym och just det jag ska kolla upp en harfrisor med for mitt har ar verkligen i en konstig langd nu sa vi far se vad de kan gora.
Grattis Sota lillebror som fyller 10 ar just nu, trakigt att jag inte  kommer kunna fira hemma hos dig men nar du kommer hit sa vantar en cool present kan jag lova
Kisses and hugs from Providence

Dreams are coming true

Klockan har ar elva pa kvallen (6 timmar efter sverige) och jag kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit i NYC!!
och pa bara nagra timmar har 3 av mina drommar blivit verklighet! Jag har ett Frihetsgudinnan, Time square och Central park!! och mycket mer men just de tre har jag alltid velat se i verkligheten. Jag var ocksa uppe i en byggnad som kallas Top of the rock och ni vet den kanda bilden dar typ 10 jobbare tar sin lunchrast hogtupp i luften.. Den bliden ar fran nar de byggde denna byggnaden och man aker upp i den for da far man utsikt over hela New York, tyvarr var det lite dimigt men vi sag ratt sa langt enda och det ar helt otrolig utsikt. Byggnaderna i City ar sa Sjukt stora! och jag kommer garanterat aka hit manga fler ganger under mitt ar!

Nu ska jag ga och packa iordning mina saker, for imorgonbitti satta mig pa en buss till Boston dar min Hostmum kommer och hamtar mig, I am very excited och lite nervos. Men det kanns skont att det kanns som om man antligen ska "hem" for det kommer ju faktiskt vara mitt hem men lite trist att lamna alla goa tjejer fran skolan de ar verkligen super roliga och det finns en hel del tjejer med speciella personligheter, bra och mindre bra men underhallande!! vissa ar sa sjukt daliga pa engelska och jag kan inte forsta hur de kommer klara sig i sina familjer, tillexempel tjejen fran Kina, Hon ar den sotaste lilla tjej du kan tanka dig hon ar som en docka! Men hon forstar inte nagot nagon sager till henne och hon kan inte forklara saker sjalv heller eller jo hon kan saga " i dont understand" jag vet inte om jag ska skratta eller grata for hon ar verkligen den sotaste nagonsin...

Bilder fran skolan och NY ska jag forsoka lagga ut efter jag lagt i dem i min dator hemma i Providence

I'm alive

Just nu befinner jag mig pa au pair skolan pa Long Island, NY och vi kom hit i sondags for att traffa andra au pairer och ga pa lektioner med larare som ska undervisa om saker som kan vara bra att veta nar man ska ta hand om barn och befinna sig i USA. De har verkligen lyckats skramma upp mig kan jag saga! vi lyssnade pa en polis idag som var sjukt rolig men som berattade hemska exempel pa hur man kan bli lurad, sa man kan verkligen inte lita pa nagon man inte kanner har!!
Lektionerna var sjukt trakiga till en borjan men vi gor roligare saker utmed tiden och nu har vi bara roliga saker kvar, som idag tillexempel da vi ska till New York City for rundvisning och lite annat.. Jag har fatt massa nya kompisar fran olika lander och det ar jatte haftigt att prata och umgas med alla. Vi ar bara tre stycken fran Sverige och de andra kommer fran Tyskland, Polen, Mexico,Colombia, Kina, Thailand, Australienoch nagra fler! Jag umgas mest med en tjej fran Polen, en fran Finland och Tva stycken fran Tyskland och saklart de svenska tjejerna! Tjejen fran Finland ar bland de roligaste personerna jag nagonsin traffat ocg tjejerna fran tyskland skriker alltid "SWEDEN SWEDEN" nar de ser mig men de ropar inte sa at de andra svenska tjejerna, maste vara for att jag ar den enda blonda!?

Sa I am alive och jag har det jatte bra! Imorgon ska vi alla aka till vara "hostfamilys" och alla ar ivriga och vill till sina familjer.

So see you later alligator!! ( Tjejerna fran Australien blev chockade nar jag sa det  " I can't belive she said that")



United States