Power play

Igår kväll avgjordes det Stora lotteriet med 550 miljoner DOLLAR låg i potten!! Efter jag hämtat Charlotte igår så stannade vi vid seven eleven och köpte två var. Och för att öka oddsen lite sa vi att om någon av oss vinner jackpotten så delar vi den! Haha men trott eller ej vi vann inte! Buhu skulle ju suttit ganska fint med 550 miljoner dollar!! Men kanske har en liten vinst på min lott som plåster på såren...

Här är bilder på våra fina julgranar också! Svenskar borde verkligen ta efter USA gällande dekorationer. Finns inget för mycket och ju mer desto bättre, I love it! I


Apple pie

Idag har jag bakat en sjukt god äppelpaj!! Jag åt precis middag med min värdfamilj och grandma lydia och till efterrätt så bjöd jag på min äppelpaj toppat med vaniljglass! Det var så jäkla gott, utan att skryta då haha.

Bagare Emma tipsar!! Detta recept är super enkelt, går jätte fort att göra och smakar himmel!! (Även fast mina bilder kanske inte ser super aptitliga ut)

http://www.appelpaj.se/mammas-knackiga-appelpaj/


Christmas decoration

Herregud vad dalig jag ar pa att uppdatera bloggen!
For det ar saa mycket som har hant och jag antar det ar dorfor jag inte funnit tiden att blogga. Men nu skippar jag gymmet idag ( som alla andra dagar haha) sa nu har jag tid och ska forsoka fa fram lite av det som hant pa de senaste veckorna...Sa var slutade jag jo Thanksgiving.. - som ni vet ar Thanksgiving tiden da familjer kommer tillsammans och man tanker pa vad man ar tacksam over och sa vidare, Men det ar ocksa startskottet for jul!
Det ar riktigt tabu att borja juldekorera innan thanksgiving sa vad manga julfantaster gor bla Anna ar att dagen efter thanksgiving sla pa stort och byta ut host dekorationer mot juldekorationer! Sa dagen efter plockades hostdekorationerna snabbt ner for att gora plats for 9 stora lador men julpynt!!! Anna, Peter och barnen akte och kopte granar. och sicka granar sedan MAGISKA! stora fluffiga Kalle Anka granar. Den storsta har vi pa nedervaningen som ar fastbunden i taket for att ge lite stabilitet. Runt granen har vi ett tagrals med ett tuffande tag som aker. Taget har olika ljudsignaler och nagot som till och med jag tyckte var coolt sa kommer det riktig rok fran skortsstenen!! hahha maste ju vara alla pojkars och mans drom att fa aga ett sadant har tag!?
Sedan har vi en till gran pa andravaningen i kladd blatt och silver. och kanske vi skaffar oss en minigran pa min och flickornas vaning och i sanna fall ska den saklart skinna i rosa!! Jag alskar julen och allt pynnt och mys ( har dock stora problem med kyla) Och kallare kommer det bli och jag kan inte forsta hur jag kunnat overleva i Sverige ?!
 

Happy Thanksgiving

I torsdags var det Thanksgiving. Gasterna var Peters syster med familj och grandma Lydia.
I vantan pa den stora middagen sa var vi i parken mad barnen, nagra tog en joggingtur och tv stod pa med thanksgiving football hela dagen...sedan var det dags for middag och alla sammlas och man ber en bordsbon.
Pa bordet fanns Turkey, potatismos, stuffing, tranbarssylt, sas, brysselkal, och en slags omellett. Efterratten bestod utav en pecanpaj, pumpkinpie och min sockerka. Mums!
 

Turkey

Barnens kusiner är här (eftersom det är Thanksgiving på torsdag) så i måndags var vi på gymnastiken tillsammans och idag på zoot. När vi kom hem pysslade vi lite Thanksgiving- pyssel som blev så här fint


Washington DC

I helgen var jag i fina DC!
Jag bodde och umgicks med Karo fran tyskland. Vi hade det jatte trevligt och helgen bestod av skridskoakning, shopping, bio och saklart vandring i Downtown bland alla magnefika byggnader.
Jag gillar verkligen Washington, stad i toppklass!!
 
 


Camilla cool

Fixade Camillas stil idag och hon tyckte hon var så cool och snygg!! Haha sprang runt och sa yo yo yo snygging yo.

Imorgon tar jag flyget till Washington och stannar till söndag. Jag ska hälsa på en kompis och utforska USAs huvudstad. Go helg!


Sweetharts

Camilla gav mig ett gott skratt igår! Det är så kul att de börjar prata svenska men det som verkar sätta sig mest är uttryck och gester. Så igår när Camilla kom in i köket säger jag "tjena snygging" och hennes svar blir " hej gose bos" haha

Catherine tar efter så mycket av saker jag inte ens tänker på att jag gör. Så ett tag var jag så irriterad på henne när hon gjorde ett speciellt ljud efter varje mening... Men sedan märkte jag att jag gör också så ( Dock inte lika ofta som hon) men så kul att något jag blev arg på henne att hon gjorde, hade hon härmat från mig .

Catherine var så himla söt här om dagen då konversationen så ut såhär:

C: varför vill du alltid vara så vacker Emma?

E: det är jag väl inte men tack

C: jo det är du, varför vill du alltid vara så vacker?

E: varför vill du alltid vara så vacker Catherine?

C: för att jag vill vara som du !


Nawwwww sötaste lilla Catherine!
Hon är som den jobbiga itererande men söta lillasystern som jag aldrig fick


November pic at the beach

 
Har ar bilderna fran idag. Vi akte tilsammans med Nadine och "hennes" barn till en park vid stranden. Det var otroligt fint vader och jattetrevligt.
 
 

 
 

New camera

 
Detta ar lite testbilder med min nya kamera. Sa har ser det ut dar jag bor
 
 

 
 
 

Gillettestadium

Igår var jag och Charlotte på Gillettestadium som volunteers . På plats fick vi reda på vad vi skulle göra vilket var att jobba i ett "kioskstånd". De sålde korv,pizza,läsk,öl,godis,DD kaffe, varm choklad, popcorn och en annan sak som jag varken kan säga eller kommer ihåg vad det hette. Haha så varje gång du inte fattade vad folk sa så antog vi att det var en sådan ! Det sjuka var att de inte gav oss några instruktioner om vad vi skulle göra förutom att vi skulle stå i kassan och ta beställningarna. Ja de satte de två unga tjejerna från ett annat land i kassan!!?? Och de visade oss knappt hur kassaapparaten fungerade!?! Så de hade ju sjuk tur att vi båda hade erfarenhet av kassor och restaurang jobb!! Utan rast eller mat ville de att vi skulle jobba 9.30 - 17.00 !!?! Och vi åt frukost vid 7 så vid 2 tiden kom vi på en plan för att smita. Strax efter tre får jag (Charlottes idee men hon är en fegis) gå fram till de ansvariga och hitta på en story att vi måste åka hem. Jag skakade i kroppen medan jag sa det för jag hatar att ljuga men vi hade ju faktiskt jobbat hårt och de klarade de sista timmarna själva. Vi sprang därifrån och köpte mat och kollade lite på fotbollsmatchen! Coolt att ha varit där, så sjukt stor arena (över 50 000 åskådare) men helt otroligt vad pengar de måste dra in alltså!! Biljetter kostar minst 100 och uppåt säkert 500 dollar stycket och parkering kostar 50 dollar mat och souvenirer är dyra och alla köper ju något! Men inte nog med detta så är nästan alla som jobbar där volunteers så de får inte betalt.... Feta pengar som ni kan förstå!!

Har nu också fått hem min nya kamera!! Jag är väldigt nöjd och tagit massor med fina bilder på Catherine och Camilla idag vid stranden.. Känns gött också att kunna ta med mig en bra kamera till Washington som jag åker till på fredag! :)


Sorry

Hoppsan och forlåt för väldigt dålig uppdatering!!
Har hänt mycket sen sist: jag har varit i Salem. vi har firat halloween och gått trick or treat. Jag har varit på hunted house, jag har umgåtts med mai linh och Isaline och varit på middag med 13 andra aupairer där blandannat min nya favorit aupair Charlotte som är från Sverige! Hon har varit här i en och en halv månad nu och vi kommer jättebra överens och jag är så glad att jag hittat henne! Hon var hos mig i Providence onsdags och torsdags så vi myste på starbucks ( sin bytt till julmuggar, så mysigt!) och sedan fortsatte vi såklart till Frozen yoghurt där fick vi vittna för polisen för det var ett fyllo som kom in med mask ... Så vi fick en till omgång med glass mmm!
Det enda som är synd är att hon bor i Newport så det tar en timma att aka dit!.. På lördag ska vi ses igen hos Isaline och på söndag ska jag och Charlotte volunteer på patriots match!!!! Patriots är ett fotbollslag ( amerikansk fotboll) och jätte populära så det är svårt och dyra biljetter men vi ska då vara i krokarna, visserligen dela ut pizza och refreshments men vi får nog en skymt av magin och det blir nog väldigt kul!!!
En annan Grym händelse är att jag och Isaline har bokat biljetter till en jättestor Rihanna konsert i Boston den 10 mars!!!! Jag försökte ju gå på hennes konsert redan förra året i Stockholm men då ställde hon in .. Det får hon faktiskt bara inte göra denna gången!! Biljetterna gick på över 1500 kr men då har vi bra platser och jag tror upplevelsen kommer vara oslagbart!

Vädret här tog ju en vändning igår då det plötsligt började snöa. När Catherine upptäcker fenomenet utbrister hon " yeah finally its christmas" haha så gulligt men fick förklara att nu är det vinter och julen är om 2 månader..