In Miami

Halli hallå nu är jag framme i Miami !! Vi kom fram till vårt hostel vid 8 på kvällen igår.
På hostelet hade de ett erbjudande att få några drinkar i deras bar och sedan åka till Mansion - det populäraste utestället i Miami , för 30 dollar. Vi hakade på och wow vad häftigt det var!! Det är det coolaste utestället jag har varit på och det var så jäkla roligt. Bästa stämningen, as go musik, dj's , lampor, rökmaskiner, dansand tjejer i taket och det var helt enkelt jättekul!! Här har de ställena öppna till 6 på morgonen men vid 2.30 hade Isaline ont i fötterna och jag tänkte man ska sluta när man har det som roligast, så då traskade vi hemåt igen :) .
Idag har det varit jättefint väder jag har varit duktig med solskydd men råkade somna på stranden efter ett dopp i vattnet så nu har jag en bränd rygg och brända vader - aja man har ju sett värre brännskador (Johanna Arvidsson) haha.
Imorgon verkar det inte som om det ska vara lika fint väder, så vi får se vad vi hittar på. Just nu har vi ätit på Mc Donalds 3 gånger, pizza en gång och sedan en feting glass plus lite ice coffe m.m - när man ska snåla så får magen lida!! ... ;)

 
 


Mansion Miami


hello Sunshine

Nu drar jag till Miami, fan va underbart det kommer att bli ! kanns dock konstigt att lamna familjen med den nya au pairen. men det gar sakert bra! hej da Providence och hello Miami ! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night

Konstigt och sorgligt - men nu har jag sovit min sista natt i min säng och rum! :/
Idag är också sista jobbdagen då jag är själv med hummle och dummle ! Jag ville att de skulle få vara på deras favoritställe sista dagen, så just nu befinner vi oss på Monkey joes. De fick även favoritmatsäcken, pannkakor och kladdkaka, så jag hoppas de blir nöjda med dagen! :)
imorgon ska jag ha barnen halva dagen och sedan kommer Lydia och passar dem för då ska jag och Peter åka och hämta den nya au pairer Isabella. Jag hänger med för jag vet själv att jag verkligen inte skulle ha föredragit att värdepappan kom och hämtade och så får man sitta en timme med honom själv och prata engelska- Nää så så snäll är jag och åker 2 timmar för att det inte ska kännas så jobbigt för henne, och är det något jag är bra på så är det ju att snacka :D


The day before the last day

Näst sista dagen med tjejerna och mitt rum är så gott som tomt. Imorgon ska det sista ut och flyttas till lekrummet... Nu börjar det faktiskt kännas vemodigt att snart lämna Providence och min extra familj!! och sjukt läskigt att inte veta vad som väntar i kalifornien...må det bli bra!
Idag så städade vi hela morgonen och sedan åkte vi till Lydia. När vi kom tillbaka hem så fick jag jobba extra och vi bakade då en kladdkaka toppad med vit choklad och kakaohjärta - mumsipumsi .
Undrar ni vad de äckliga bilderna föreställer så är det mitt knä och fotknöl som blivit attackerad av myror . Nackdelen med sommaren är helt klart alla kryp som vill sprida sitt gift i min känsliga hud....


Speed ticket

Igar akte jag och Nadine med hennes kompis till Six Flags. Six flags ar ett nojesfalt med massor med coola karuseller och framforallt coola berg och dalbanor! Det var valdigt trevligt och kul. Jag alskar kanslar av upprymdheten av galna karuseller - jag far den dar "jag lever kanslan" aaaa.
Jag fick ocksa en forsenad fodelsedagspresent av froken polis pa vagen hem fran six flags. Jag korde for fort pa motorvagen och svischade forbi en polisbil som bara stod och vantade pa mig - fan! sa hon kor ut och foljer efter mig och sedan satter pa ljusen och jag maste stanna vid vagkanten.... Mitt hjarta slog ju jakligt snabbt men det var inte sa farligt som jag enda hade forestallt mig. Men vilken otur jag har for folk jag kanner som blivit stannade i USA har fatt manliga poliser som ar latt att charma och man slipper undan med en varning. En annan kompis som ar fran frankrike har ocksa blivit stannad men eftersom hon har haft ett franskt korkort sa har det inte brytt sig. Sa jag hade det i atanke och gav polisen mitt svenska korkort istallet for det amerikanska.... jag berattade att vi var pavag fran six flags och att jag jobbade som au pair - men brydde hon sig NEJ!! Hjarta av sten hade hon och tog lang tid pa sig att ta reda pa hur hon skulle kunna ge en ticket med nagon med svenskt korkort, sa hon pratade i telefon och en annan polis kom ocksa. Sa hon hade bestamt sig for att ge mig boter och en safig sadan blev det med, 92 dollar alltsa halften vad jag tjanar pa en vecka. - Tack kallboldiga pruttpolis!!!
Men har jag lart mig min laxa - jaaa och efter det boten korde jag som det stod pa skyltarna (vilket ingen annan gor) men men en boter rackte kande jag!!
 
Idag var starten pa min sista jobbvecka ensam med mina guldklimpar. Pa fredag kommer den nya au pairen och pa lordag tar jag semester i 6 dagar. Dagen spenderades i en park och sa gick vi en promenad och hade picknick . Vi gick forbi ett haftigt trad som ar ett "Love tree". Pa stammen har det bildats ett hjarta och pa hela tradet har folk skrivit in sina egna och sin alskades namn. nawww sa gulligt, for det ar verkligen pa hela tradet, folk har klattrat hogt upp for att foreviga karleken..
Sedan hemma igen sa spendrade jag manga timmar i koket och lagade flaskfilen (som jag gjorde forra veckan) och diskade upp 3 maskiner disk...
 
- galet att om en vecka sa har jag bott i USA ETT AR!!
 
 

Magic Emma


Roller skates


Hello pretty

Helt otroligt- igår gick jag till mataffären och möttes av 3 män vid 3 olika tillfällen som alla säger kommentarer till mig. Den första säger " do you enjoy your day so far miss" och den andra går förbi mig och ta av kepsen och bockar. Den tredje går jag förbi och han säger Hello pretty haha då kunde jag inte hålla mig längre och skrattar lite för mig själv! Där gick jag i joggingskor och träningsjacka en sväng till affären...


Lemonade stand

Idag har det varit full rulle da vi direkt pa morgonen akte till affaren for att kopa smor,kakao och lemonad. Vi kom pa iden om ett lemonad stand for cirka en vecka sedan och har innan pysslat ihop en fin skylt och sedan bara vantat pa bra vader och tajming - den dagen var idag . Sa efter affaren akte vi hem for att baka. Det fick bli tva favoriter en kladdkaka och en tigersockerkaka. Sedan blandade vi lemonad och tog ut stolar,bord,kassa m.m utanfor huset. Det kom ju inte overdrivet mycket folk men det var roligt och vi lyckades iallafall skrapa ihop 13 dollar. Var forsta kund var en polis som betalade 2 dollar extra och fler snalla sjalar var vara kunder. Den enda failen vi gjorde var nar Catherine fick en 5 dollars sedel och skulle ge tillbaka 3 dollar och da tar en 5 dollars sedel och 2 dollar - aa typisk!! :D
 
Forresten tror jag att jag glomt att beratta att jag har fatt min flygbilljett till San Francisco nu sa nu ar allt bestamt och klart. Jag lamnar Providence den 8 de Maj for att resa 8 timmar till vastkusten....
 

Today


 
Idag akte vi med Nadine och hennes vardbarn till en strand/park. Det var jattefint vader och det var valdigt trevligt. Vi fikade, lekte, flog drake och blaste sapbubblor. Allt var valdigt nice forutom nar jag klev pa ett dott djur - Fy FAN vad ackligt det var och jag som milt sagt hatar bakterier och allt skinkande och doda djur hamnar i bada kategorierna!!!
 

Visit on a Tuesday

Igår började vi dagen med att fläta håren och sedan fortsatte vi till India point park för att flyga drake. Sedan på eftermiddagen kom Charlotte och hälsade på. Det är en månad sedan jag såg henne sist då hon har rest med både sin host family och sin "riktiga" familj. Vi hade tänkt att köra bikram yoga igår men det fick bli mallet,frozen yogurt och chips istället - halleluja för vår amerikanska livsstil!
Apropå bikram yogan - så har jag glömt att berätta att jag och Anna signade upp för 10 dagar träning förra veckan. Anna lyckades få med mig med lovord om att vi skulle gå var och varanan dag- så blev det såklart inte , idag är sista dagen vi har betalat för och antal gångna gånger är - 1 !! Åååå
Men fyy farao va varm det är på den där yogan, helt otroligt! Tog 1 minut så såg jag och Anna ut som tomater i fäjan och jag blev svimfärdig ett par gånger. Det gick bättre och bättre under tidens gång men Anna fick ta massor med pauser och såg allmänt förstörd och desperat ut Hahah .


Flyga drake är en konst


Explosion in Boston

http://youtu.be/046MuD1pYJg

45 min från vart jag bor!! -sjukt läskigt !!!

Fan för alla idioter i världen !! Vad jag hört har minst 3 dött och runt 30 skadats ( kroppsdelar flög iväg)
när man ser liknande klipp i Sverige så känns det så långt borta men här så mer verkligt och nära.... De som dog och drabbades var ju bara åskådare till ett maratonlopp ..


Performs

Briljerade precis i köket då jag lagade fläskfilé toppad med grädde, stekt lök och ost, saverad med beasås och salad!! Riktigt fint blev det!!
Emma master chef Arvidsson :D


Skönsång


Welcome back

Ja alltsa jag vet inte hur det har varit for er man jag har inte kunnat ga in pa blogg.se!! Jag har alltsa inte kunnat se nagon blogg och inte heller skriva nagra inlagg! men sa gick det i 10 min den gangen da jag satt pa DD (alltsa forra inlagget) och jag borjade mata pa med inlagg och da sa slutade det fungera igen! AAa tror det ar for att blogg.se updaterar webbsidan men trakigt for nu har det gatt en vecka och massor har hant! Far hoppas att det inte forsvinner for mig igen!.. For nu borjar det handa saker har - 2 jobveckor kvar sedan Miami, Rihannakonsert och sedan ar det en lang flygresa till andra sidan om USA - KALIFORNIEN!!
Man kan ju tanka sig att jag borde vara nervos och lite sant men naaa knappt nagonting! Men sa har jag medvetet skjutit bort tanken och bara vantat pa flygbiljetten. Det ar sagt att jag ska fa min biljett idag eller imorgon och jag tror att efter jag fatt den sa borjar det nog kannas pa riktigt!
 
tank att jag uttsatter mig sjalv for detta igen - att komma till en framande familj som man ska bo och jobba hos ett helt ar - Sa mycket kan bli fel, men hoppas och tror det blir himla bra.
Jag ser fram emot att bli en KaliforniaBrutta! :D

Comic story


Problem solution

Har hittat en lösning på mitt packningsproblem! Jag har nu köpt två resväskor och har bestämt mig för att ta med Allt till cali och det som inte får plats får slängas! Så vi som tänkt att hälsa på mig i soliga Kalifornien kan förbereda sig redan nu på att få ta med sig massor med emmasaker tillbaka till Sverige :D

 


Update

Blogg.se har uppdaterat webbsidan så jag har inte kunnat lägga in några inlägg och jag tror inte man kunnat kolla på bloggen?! Så nu kommer det bli en inläggsbomb idag - welcome back!


TGIF

Thank god it's Friday!
Alltså jag har varit så trött efter jobbet varje dag denna vecka så jag har inte orkat göra mer än sitta framför datorn... O nu är det fredag och helgen väntar! Tyvärr kommer dock tomtarna att förstöra min mysiga helg ensam hemma men det går an. För nu ska Peter fixa så att de bara slipar på lördagen och sedan lackar på söndagen. Jag kan alltså ha en liten fest !! Det kommer bara tre gäster men så är det när man har au pairer som vänner (få, bortresta och jobbar) .
Idag har jag varit seg och det märks att det är fredag. Barnen är också helt slut och ligger och sover nu mitt på ljusa dagen.
Vi hade ett pannkakaskalas med Annas föräldrar innan vi skjutsade dem till tågstationenen i morse . Barnen var helcoola när de sa hejdå och Annas föredrar var förvånade att de inte gnällde och grät som de alltid gjort vid tidigare farväl. - antar att det blivit tjockhudade nu :D


A big problem

Nu har jag fått ett stort problem - det finns inte en möjlighet att mina saker ska få plats i mina väskor!!!
Jag tänkte testpacka lite för se hur mycket jag måste skicka hem/ slänga osv. Men herrejesus jag vet inte hur detta ska gå!! Och det är så lustigt för jag tycker inte att jag har köpt så mkt saker men lite har jag ju såklart köpt och jag tog ju hit ett extra lass kläder när jag kom tillbaka från Sverige. Men ja det är mitt största problem just nu och jag tror jag löser det genom att skicka hem lite och sedan köpa en extra väska och släpa med mig till Kalifornien.

Jag har faktiskt ett till problem - jag måste ställa in min fest på lördag!! :( Familjen är borta i NY i helgen och jag skulle ha några vänner komma över här hemma. Men då tyckte Anna och Peter att det var ett bra tillfälle att låta målare komma hit och lacka det där nedranns kökagolvet. Vilket betyder att jag inte kan gå in i köket vilket i sin tur betyder ingen mat på hela helgen och va fan ska jag ge mina gäster då??? Nää såå tråkigt!! Men men hoppas jag kan göra något roligt endå..


21 st Birthday


My Birthday


EASTER

 
Idag var det easter sunday vilket betyder paskmiddag och easter egg hunt. Vi hade inget paskbord med egg och grejer men vi at en god middag med lax, potatisoch sparris - riktigt gott!
Sedan fick barnen ga ut och leta paskagg och vad kul de hade! forst nar Camilla sag att det lag agg ute i tradgarden sa sprang hon till mig och sa Emma Emma, det ar massor med agg ute pa baksidan" helt exalterad. Jag fragade hur de kom dit och hon svarade pa svenska att kaninen la dem dar naww. haha for paskhare pa engelska ar easter bunny och hon visste inte ordet paskhare.
Fick jag ett paskagg av Anna nu da - naaa det fick jag inte! Men hennes mamma hade varit sa snall och kopt med sig lite marabou chocklad till mig som jag fick i ett paskagg, gud sa snallt va!!