Rain baby

Idag regnar det och har gjort hela dagen. Så imorse sprang jag och barnen till bilen och åkte till barnmuseumet . Annars i veckan har vi varit på gymnastik och haft playdate med Nadine och hennes host kids. Igårkväll var jag på Lcc möte och då åkte vi skridskor. Lite patetiskt att vi bara är 4 stycken i min grupp här och på andra ställen och i gruppen som jag ska ha i Kalifornien så är det typ 50 pers!!
Träningen går förövrigt väldigt bra jag har slagit rekord i löpning två gånger första gången sprang jag 45 min och i måndags sprang jag 50 min - stolt!! Nu kan jag även komma i min byxor från Sverige igen ( även fast det är lite tajt ) haha tillbaka på ruta ett! Nu faller jag aldrig tillbaka på "ät så mkt du kan och träna inget metoden" ! ;D


Fire

Den här veckan har vi gått på promenader, haft 2 playdates, pysslat och spelat många omgångar "partymonopol" .
Jag har också börjat ett mer hälsosamt liv och det går riktigt bra! Jag har lovat mig själv att i 6 veckor träna minst 5 gånger i veckan och utesluta "fikamat". Jag mår så mycket bättre och jag har en längtanskänsla till att få gå till gymmet - feels good!
Igårkväll följde jag med Anna till ett smyckesparty hon en av hennes vänner. Det var som ett tupperware party men med smycken som såldes. Det var fina smycke och trevligt men nu sparar jag pengar till en resa så inga smycken för mig! Och jag motstod också det underbart fina cupcakesen och chokladen haha det var en utmaning som jag klarade galant !

Sedan hände det något hemskt igår...efter att jag somnat vaknar jag efter ett tag av att brandvarnaren piper och säger " fire fire" jag vaknar upp känner direkt röken och min kropp reflexreagerar och springer upp ur sängen ut ur rummet och utanför är det ännu mer rök och jag fattar att det är på riktigt, men precis innan jag kommit ner första trappsteget , så vänder jag mig om och springer in i Camillas rum drar upp henne från sängen och in i Catherine rum drar upp henne och ner i trappan. I trappan möter jag Anna och jag med Camilla i famnen och Catherine i handen så frågar jag Anna " är det lugnt eller" och hon säger jaa och berättar att Peter hade glömt ägg på spisen... Jag blir i typ chock och släpper barnen, sätter mig på trappan och börjar gråta medan kroppen skakar.... Fyy det va verkligen inte kul!! Sedan kan jag inte sluta gråta men efter en timme är jag lugn igen och jag somna om. Det var verkligen inte roligt! Men häftigt att utan att egentligen tänka bara göra saker av reflex...För i efterhand kändes det som om det var en dröm och jag mins inte allt fast att situationen var så snabb! Nu hoppas jag att det aldrig händer på riktigt!!


Sis on visit

Har kommer en bildbomb fran nar karolina var har och halsade pa. Vi har i Newport,New York och Boston. Vi har gatt cliffwalk,gatt pa mallet i Providence manga ganger, vi har varit i Central park, grand central station, top of the rock, varldens samsta museum, ground zero, atit vardens basta hampurgare och varldens basta glass, gatt pa celtics match och atit allt vad den amerikanska koket erbjuder (hamburgare,pizza,glass,godis och mycket mer)
Karro fick ocksa erfara snostorm och hur det kanns att bo i ett gamalt stort hus utan elektricitet! nagot hon nog skulle kunnat klara sig utan! haha vi var fast i huset fredag och lordag utan elektricitet och inga affarer oppna, vi sov med 6 tacken och kunde inte gora sa mycket anat an lasa tidningen och ata choklad... men vi ar glada over att de inte stallde in Celtics matchen och vi lyckade ta oss dit!
 

A lot is going on

Mycket har hant sen sist. Jag har akt skidor, snowtubing min syster har varit pa besok och jag har hittat en familj i Kalifornien!
Sa mina framtidsplaner ser ut som foljer: Jag fortsatter mitt nyvarande jobb i Rhode Island till den 27 April darefter far jag en liten semester ( eftersom min nya familj inte ar hemma) till den 7 maj. Da gar flyget till Kalifornien och mitt nya hem Los Altos.
Jag ser valdigt mycket fram emot att flytta dit, kanns jatte spannande! Jag kommer sakna min nuvarande familj jattemycket men jag ar 100 % saker pa att detta var ratt beslut! Min nuvarande familj kommer att ha en ny au pair som kommer 28 April. Jag hann inte kolla upp henne men hoppas och tror att hon blir bra till "min" familj. Kanns dock konstigt att nagon annan ska fa mitt rum, sova i min sang, umgas med mina kompisar och ta hand om mina barn! Men jag ar inte orolig over  att de kommer gilla henne mer eller att catherine och camilla kommer glomma mig naa - Vi har sa starka band till varandra nu sa de kommer alltid kannas som en extra familj for mig! Jag hoppas verkligen att den nya au pairer ar bra och att de far ett bra och roligt ar med henne!!
Jag ar faktiskt lite imponerad av mig sjalv som vagar gora samma resa en gang till. jag mennar jag signar up pa nagot egentligen helt frammande och ska flytta till ett stalle som jag aldrig varit pa och bo och jobba hos en familj som jag aldrig traffat och jag valjer att gora detta tva ganger - klapp pa axlen pa mig sjalv!!
Men jag har givetvis pratat med familjen och nu visste jag vad som ar viktigt att tanka pa gallande sin hostfamily. Och de ar valdigt lika anna och peter men oppenhet och regler och att man ar en del av familjen och sa. sedan kommer det ju bli valdigt anorlunda med! Jag kommer ha tre helt sporttokiga barn med spekat schema och det ska lamnas och hamtas fran skolan och idrotter. Jag ska ta hand om Makenna (alskar namnet) 11, Kyle 8 och addison 4. Addison ska ga i skolan bara 3 ganger i veckan och de andra dagarna vara med mig.
Jag tittar ut fran mitt fonster nu och det snoar - gaa langtar till behaglig varme och strander!!