Pizza and Corona

Sag ni min video blogg?? haha jag bjuder pa att vara pinsam och tixig och jaa det heter palsvast jag kom pa det sedan!... Men jag ska forsoka gora lite videos sa far ni saga sedan om ni tycker om det eller ej, men tycker det kan vara lite roligare an att lasa en text?!
Iallafall slutade dagen med att jag hangde med familjen och alla till easter egg hunt vilket var valdigt kul. De hade lagt ut flera hundra agg pa en ang och sedan skulle barnen springa och ta sa manga agg de kunde. Problemet var ju bara det att det var ju typ 100 barn haha sa det blev kaos och aggen var slut efter 10 sekunder. Tillbaka kommer de stora barnen med fulla korgar och smabarnen med tomma korgar. Tur att alla fick lika mycket godis vilketfall! :)
Sedan fick Catherine och Camilla rida lite hast ocksa innan vi akte till Lydia. Hemma hos Lydia kakade vi pizza och drack Corona i solen - mmm njut pa hog niva!
 


My first video blog


pic from zoo

 
Har ar lite bilder fran zoot idag, det blev en snabb runda bland djuren men vi larde oss mycket vid ett "infobord". En djurskotare satt vid ett bord och berattade spannande saker om djuren och visade elefanttander ( som for ovrigt bara har fyra tander) och mycket mer... Det stora som Catherine haller i pa forsta bilden ar EN elefanttand!

Stars and Stripes

Idag började vi dagen med att måla naglarna. Camilla valde som vanligt alla fingrarna i olika färger och Catherine ville såklart ha likadant som mig. jag testade göra amerikanska flaggan -vilket var pilligt och extra pilligt på Catherines små naglar!
Ute var det sommarväder och jag kunde ha t-shirt och uppknäppet skinjacka! Så jag och Camilla gick en stund till parken och sedan åkte vi alla till zoo. Ja vi var där igår också men idag skulle det vara en easter bunny där men tyvärr upptäckte vi på plats att det kostade extra pengar så det fick bli en tur och kolla på alla djuren igen.
Imorgon kommer Annas mamma och barnen mormor och hennes man på besök. Ska bli kul att träffa henne för hon verkar väldigt snäll och rolig! Hoppas bara jag slipper tomtarna i köket för det blir bara för mycket med barnen och gäster utan att kunna vara i köket !
Sedan har jag köpt nya snygga braxor och fin scarf , detta får bli sista köpet (ska försöka iallafall) innan semestern. Jag behöver alla pengar jag kan få till Miami! :)


I'm coming back Miami

Nu har jag bokat min sista resa pa forsta aret! Jag hade sadan tur for min nya familj ar inte hemma da jag borde komma dit sa jag far en vecka att gora vad jag vill pa!
Sa jag ville gora en till resa nagonstans. Helst ville jag nagonstans som jag inte har varit pa, Bahamas lag valdigt hogt pa listan. Men mina vanner tyckte Bahamas var for dyrt och de ville garna aka till Miami. Sa efter jag hade tankt pa det insag jag att aka till Miami en gang till vore ju underbart!! Extra underbart denna gangen foratt jag kommer att vara 21 ar och mer erfaren, nu vet jag vad miami har att erbjuda och vi kan valja ut godbitarna!
Vi far se hur manga som foljer med oss men just nu ar det jag och en min kompis Isaline fran frankrike som drar ivag till Florida 27 april- 2 maj, hallelujah for sol,strander och rock n roll !
 

 

Hamburgers baby

Idag åkte vi till vårt kära zoo och kollade på djuren och lekte med Anders och Xavier . Hemma så har vi hela veckan haft två jobbare i köket som ska fixa golvet. Jag kallar de för tomtarna för det är två små spanska karlar - typiska tomtar helt enkelt! Iallafall så kunde inte vi komma in i köket idag så till middag gick vi till det bästa hamburgarhaket Johnny rockets och käkade pommes och burgare tills så vi blev illamående. Catherine är ett riktigt matmonster och slukade hennes mat innan Camilla hade tagit 3 bett. Barnen fick så söta meals med mini hotdog och mini burgare. Sedan fick de också snygga hattar och ballonger - de vet hur man fångar småkids hjärtan!


Grandma

Igar akte vi till Lydia ( barnens farmor) och spenderade dagen dar. Det var en sjukt fin dag och vi kunde sitta ute i bara t-shirt! aaa varen ar har tanker man men ack sa fel! har gar vadret fram och tillbaka hela tiden mellan snovader och stralande solsken... Men nu slipper vi iallafall snostormarna (hoppas jag) och knopparna pa traden och blommorna som borjar leta sig fram vilket tyder pa battre tider!
Jag gillar vinter men en manad skulle racka for mig! Darfor ska det bli kul att fa se hur det ar att leva i Kalifornien och inte fa iskalla vintrar nar man tror att man kommer frysa ihjal pa vagen till bussen....
 
Bilderna tog jag igar hos Lydia
 

NYC Spring Photos


Driver license

Här är resultatet av mitt nya körkort


Tuesday

Idag hade vi lcc möte och vi skulle till ett roligt ställe med trapetser på väggar och golv och jag såg fram emot detta. Men jag har inte mått bra idag och jag antar att jag har någon infektion i kroppen som bara inte vill lämna mig ifred... Så jag gick inte på mötet.
Men jag tog barnen med till gymnastiken idag och de höll i gång som huliganer i 3 timmar. Så när vi kom hem var de helt slut och somnade till en film. För att få dem att vakna till liv igen erbjöd jag dem att åka till Mc Donalds och äta glass, vilket fick dem att resa sig och gå till bilen - konstigt?! ;)


Monday

Igår gick vi till parken och sedan pysslande vi och gjorde hästar av strumpor haha fint va?
Sedan gjorde vi chokladpudding som tyvärr inte blev så gott - pulverchokladpudding är mycket godare, så testa inte hemmagjord ;)! sedan såg jag att det var våffeldagen så då blev det våfflor dagen till ära och våfflor är ju alltid fint!


Mc Donalds

Helgen var trevlig i NYC. Med helt underbart vår väder! På lördagen åkte vi först till hotellet. Som visade sig vara det fulaste hotellet jag någonsin sätt och jag tycker det är konstigt att de får kalla sig gör hotel! Men fattiga ungdomar behöver ingen lyx så det gick an men det komiska var sängarna! Våra kompisar som hade bjudit med oss på trippen sa att de hade två Quinn size beds men det visade sig vara en våningssäng hahah! Så vi var 4 tjejer som delade på en våningssäng i ett rum med en meters utrymme utifrån sängen till väggen! Men det gick bra!! :)
Under dagen gick jag och issa runt och kollade på bl.a. The public library som de spelar in satc ! Helt sjukt fint! Sedan på kvällen var det meningen att vi skulle gå till en väldigt fancy club och vi skulle vara VIP och få gå in med en promotor och få gratis dricka - vilket Skämt!! Alltså en av kompisarna kände den där promotorn och så var planen men när han väl kommer gör han inte ett skit! Och vi väntar där i 1,5-2 timmar = party humöret har sjunkit väldigt lågt! Grejen var den att alla utom en var under 21 men det hade ju han promotorn sagt inte var ett problem... Aja så efter typ 2 timmar säger jag nu åker vi hem eller åker någon annanstans ! Då säger samma tjej att hon känner en annan promotor på en annan club så i två taxi åker vi till den andra klubben. Hon har snackat med killen innan dom garanterar att vi kan gå in och även få gratis dricka. Väl framme säger han att vi måste betala 10 dollar var, det är ju inte mkt men jag blev så lack så situationen så jag och alls andra tyckte likadant att då får det va! Klockan var då två på natten ! En annan tjej säger nu går vi till stället för 18 åringar- det är nära. Så vi börjar gå!!- alla iklädda i strumpbyxor och högklackat och vi går och går och går . Folk börjar ta av sig skorna och det är kallt! Vi går i typ 40 minuter och när vi är framme börjar jag skratta smått för där fanns ingenting!! Hahaha! Jag såg en MC Donalds och säger lets go ! Så kvällen slutar med att vi sitter på mc Donalds kl 3 på natten och käkar! Alltså så löjligt inte bara känner man sig som 13 när man inte kommer in på ställen. Utan också tycker jag att tjejerna tänker som små 13 åringar som går på dessa promotors lovord och står och väntar som idioter! Aldrig igen men det behöver jag ju dock aldrig tänka på igen få min födelsedag är om en vecka! :) men alltså jag har ju inte haft problem när jag velat gå ut tidigare och framför allt i NYC är det jättelätt - bara du har ett id som säger du är över 21, ett fake eller någon annans no problem men nu sa tjejerna att vi inte skulle ha ned oss något id för det behövdes inte - Nää eller hur! Aja kvällen var endå okej med rolig förfest och rolig taxiresa, fast det hade varit sjukt nice att få parta med skyskrapor som utsikt! Men det kan jag ju göra en annan gång! :)
På söndagen var vädret helt fantastiskt och jag och issa köpte massa frukost och satte oss i solen i central park och njöt i 2 timmar. Vi hade vindruvor, morötter, chips, bagels, juice och kaffe aa det var riktigt fint! Sedan gick vi runt lite till i parken och sedan gick vi till några affärer och en sista titt på time square innan vi tog bussen hem igen.
Tror jag tar en till weekend i NY innan jag åker till Kalifornien! Jag vill se frihetsgudinnan en gång till för att knyta ihop säcken och min kompis i ny vill visa mig lite saker så hoppas jag hinner det, nu är det bara 5 veckor kvar i providence!


Jewelry party

Igår hade Anna ett jewelry party och jag och Camilla bakade gärnet hela dagen. Vi gjorde två stora pizzor, två helt fantastiskt goda kladdkakor och banan muffins. Annas kompisar kom och Isaline kom och höll mig sällskap :) sedan sov hon över hos mig och vi satte klockan på 5.40 för att hinna med första bussen till New York. vi kommer stanna i NY över helgen tillsamman med fyra tyska au pairer ! Så ikväll blir det lite party innan vi slaggar på hotellet. Nu sitter vi och tar en välförtjänt fika och livet känns väldigt bra!

(Sen uppladdning, inlägget skrevs i lördags)


Cooking

I måndags mådde jag ju inte så bra och på tisdagsmorgonen vaknade jag upp och kände mig väldigt sjuk! Nu mår jag mycket bättre men mitt tillstånd skulle jag beskriva som väldigt förkyld. Så inget gym och mycket frostande i sötsaker och popcorn.. Jag har bakat mycket denna vecka bl.a. Potatisplättar,crêpes,bröd, jättegoda äppelmuffins och nyss åt vi av den hemmalagade pizzan !
Nu har vi också fått besked om att Rihanna konserten har fått ett nytt datum! Och det är ju konstigt men det visade sig vara min sista kväll på östkusten ! Den 6 maj. Mitt flyg till Kalifornien går 7 eller 8 maj så jag hinner precis med konserten och det känns jättebra, för jag tror aldrig jag hade bokat en ny biljett till hennes konsert men vill så gärna se den ! Måste nu sätta planer för min lilla semester också och planera födelsedagen och hejdåparty .... Ja för nu är det bara ca 5 veckor kvar tills min sista jobbdag i providence!!
På söndag åker jag och Isaline till NYC, hoppas det är fint väder så vi kan hänga i central park och njuta av storstaden!


A green Irish day


St Patrick's day

I fredags tog jag med barnen för att förnya mitt körkort. Det var så sjukt mycket folk så barnen sköte sig jättebra när de fick stå i kö och vänta länge! Så efteråt gick vi till frozen yoghurt och åt massa glass. Alltså det är verkligen det bästa glasstället jag någonsin varit på och min favorit plats i providence haha.
Och i lördags åkte jag till newport och träffade Isaline. Vi åkte till st Patricks day parade. Paraden var jätte stor, hur mycket folk som hest, klädda i grönt. Själva paraden höll på i 2 timmar så ni kan förstå att den var stor. Efter paraden gick vi på en liten förfest och träffade Goa människor som vi hängde med resten av kvällen. Det Goa var att eftersom man började festa mitt på dagen var man nöjd och redo att sova vid 11 och pigg och glad dagen därpå också! Det är så man borde festa varje gång!

Idag är jag så förkyld så det växlar med att jag känner mig sjuk och febrig eller bara sjukt förkyld. Det har varit lock i mitt öra hela dagen och näsan rinner som aldrig förr. Som plåster på såren ligger jag nu i min säng med popcorn och godis och kollar på film - måndagsmys i högsta grad! Annars idag har vi varit hos Lydia och har hemma har vi malat paskagg.


Walk in the woods

I går var det grått och regnigt hela dagen och det var väldigt deprimerande! Jag jobbade hela dagen 8-22 och vi bakade lite muffins som vi sedan smaskade i oss framför pippi Långstrump. Nu har jag bara 6,5 timnar kvar att jobba igen efter Sverigeresan. det var ju jättekul att få åka hem över julen och behövligt, Men fyy jag kommer aldrig sätta mig i sådan skuld igen!

Idag är det jättefint vårväder, all snö är borta och solen lyser. Vi åkte till en "skog" här i närheten och tog en liten promenad där. Barnen tycker det är väldigt roligt för det är massor som rastar sina hundar där. Efter skogen åkte vi till toy park . Vi tog med oss cyklarna och Camilla har gjort stora framsteg !
Min träning har haft uppehåll i några dagar nu vilket inte är bra alls för då äter jag massa med onyttigheter istället så nu är det skärpning igen så att jag kan visa mig på stranden i sommar :)


Like a punch in the face

Nu trodde jag att jag skulle få skriva ett underbart inlägg om hur fantastiskt det var att se Rihanna, hur bra hennes musik är och att det var värt väntan!... MEN så bra fick det ju såklart inte bli för mig. Hon ställde in Igen och besvikelsen är enorm!!! Men jag tänker nu att det är högre makter som inte vill att jag ska se en Rihanna konsert för säkerligen skulle det varit en bombman där eller något... Så kanske ska säga tack Gud för att du låter mig få fortsätta mitt liv, med ett hjärta lite krossat men fortfarande i funktion! :) låter som possessiva Pia men vad fan ska jag göra?? Kan verkligen inte göra ett skit förutom försöka få tillbaka de 210 dollarna som jag betalat för biljetten.
Det var en ganska Nice dag endå i Boston tillsammans med issaline. Vi gick i affärer och till Boston Tea party museum . Vi åt på en rolig restaurangen som heter Dicks. De är väldigt otrevliga på ett kul sätt och du får en pappersmössa med något passande skrivet på. Vi kände oss amerikanskare än någonsin när vi satt och åt fish and chips ! På min hatt står det " im not dumb im just from sweden ". Och killen som serverade oss gillade oss och ville bli vän med oss på Facebook haha. Efter lunchen gick vi och tog en fika på McDonalds. Så precis när vi köpt oss en varsin glass och kaffe får issaline ett sms från sin syster som berättar att konserten är inställd! Jag trodde att hon skämtade och höll mig lugn men sedan ringde jag Anna som bekräftade att den var inställd. Och det som bara inte kunde ske hände - igen!! Alltså jag skulle vilja se statisk på hur många konserter hon faktiskt genomför för va är oddsen att hon ställer in två konserter som jag ska på?!?!
Så tre år efter jag bokade min första biljett så har min önskan inte än blivit verklighet :( tar nya tag och få leta efter en konsert i Kalifornien..


A wild one

Jag hittade två tröjor på mallet idag. En jättesöt svart topp och en häftig långarmad tröja med tigrar. Men på VS hittade jag inget så fick beställa det på deras hemsida istället och få blev det två bikinintoppar och en underdel. Så så snygg kommer jag se ut på Kaliforniens stränder i sommar :)
Nu ska jag planera morgondagen och kolla så svensk tv på datorn..


Food on fire

Nu är det lördagsmorgon och jag ska snart gå till mallet och se om jag hittar något nytt och fint på VS. Igår pysslade jag och barnen ännu mer och så städade jag i några skåp, hittade mycket te haha som jag sorterade och gav ny bra plats. Och så bakade jag drömmar som blev sjukt goda och de gick åt fort så fick göra en omgång till.
På kvällen följde jag med familjen till en rolig restaurang. De lagade maten på bordet där du satt och showade lite och maten smakade väldigt bra! Jag tog med mig en doggy bag så nu har jag en god lunch att se fram emot idag också. Och imorgon är dagen då jag ska till Boston och se Rihanna!! Galet så bra!


Snow storm Again WTF

Snö igen, skojar modernatur med mig?!? Det har snöa hela dagen och blåser , så vi håller oss inomhus och pysslar för fulla muggar. Anna och Camilla har ögoninflamation och ska till läkaren snart. Hoppas verkligen inte jag får ögoninflamation usch och fy och blä!
Men måste säga att barnen blivit gryma på att pyssla och klippa! Jag ger dem mallar att klippa, måla, dekorera och sedan sätter vi i hopp det och kolla vilka fina blommor det blev! Sedan gjorde jag varsin väska till dem som de fick dekorera och de blev så glada över sina väskor " we will bring our bags wherever we go" sa Catherine.


Inside

Igår var vi på zoo och lägg märket till bilden få flamingon Haha något missbildad...
Idag var det riktigt tråkväder så vi stannade inomhus och pysslade, läste böker, gossade och jag lagade 16 portioner pannkakor !! Alla älskar mina svenska pannkakor så det går åt.
Efter jobbet körde jag en dansuppvisning för Anna som skrattade och sedan fick be mig att gå... Haha sedan ska jag springa upp i trappan och trillar och skrattar så tårarna rinner alltså det var så sjukt komiskt. Och jag tror alla kan känna igen när man är på sådant humör så allt kan få dig att skratta och jag började skratta åt mitt skratt... Nu sitter jag nere och väntar på min favorit tvshow - the kardashians !


Spring

Idag märktes det att vintern börjar lida mot sitt slut och våren är på ingång! Äntligen! Det var kallt men härligt väder idag och vi tog med oss cyklarna till parken. Catherine lärde sig förra sommaren att cykla (med stödhjul) men Camilla försöker fortfarande lära sig .. Haha det är frustrerande både för henne och för mig när hon inte kommer någonstans och inte vet hur man gör. Men snart lossnar det väl och hon kommer kunna cykla längre än 2 meter.

Jag kommer nog anmäla mig till ett race som är på lördag. Det är ett 5 km race för st Patricks day som är den 17 mars. Så folk kommer vara utklädda i grönt och jag tror det kan bli väldigt kul, ska dock försöka få med mig Charlotte eller Anna ! På självaste st Patricks day så kommer jag vara i NYC, dagen innan så är det världens största st Patricks day parad där och det blir kul att se!!


So was this weekend over

Imorgon borjar en ny jobbvecka och 4 veckor till fodelsedagen och 8 veckor tills att jag flyttar! :D
Denna helgen var inte sa givande men jag fick ju en massage igar och det kanndes valdigt bra efterat, ska borja unna mig sadant lite oftare! Sedan idag har jag traffat Charlotte for en liten lunch och det blev en Amerikansk hamburgare pa en sportsbar - det var riktigt gott. Nar jag sedan kom hem var jag vannsingigt trott och somnade klockan 4 till 6 alltsa tva timmar!!! herregug! jag hade tankt att ga till gymmet idag men eftersom jag sov tva timmar tog jag det som ett tecken fran kroppen att den behover vila lite. Sa varsagod kroppen massage,vila, god mat och tarta fick du i helgen! hall tillgodo!
Imorgon fyller Peter ar, de firar inte fodeledagar sa mycket men jag har iallafall kopt en liten present. jag har kopt ett traningsredskap som jag tankte att han kunde ha pa kontoret. Nu kanske folk tycker jag ar fjollig som ger nagot sadant men jag skulle faktiskt sjalv blivit jatteglad over ett traningsredskap - ett bra sadant med. och jag tror han kommer uppskatta presenten! sedan kommer det bli gymmet och kanske bio med vannerna. pa lordag vill jag springa ett 5 km race. det ar st patricks day run och folk kommer att ha pa sig grona utstyrslar...
pa sondagen sedan kommer dagen som jag vantat sa lange pa - Rihanna konserten!!!! GAAAHH kan knappt vanta, tror det kan bli en av mitt livs basta upplevelser!!!! langtar! :)
 
 
Bilden ar tagen i fredags pa Moonkey Joes. Ett paradis for barn! Massor med hoppborgar, tunnlar och rutschekanor, kan du tanka dig om du fick vara pa ett sadant stalle som liten ...
 

Sad Friday

Idag är det fredag och jag spenderar fösta kvällen av min helg göra - ingenting!! Jag gick inte ens till gymmet idag för kände att kroppen behövde vila lite. Jag gick och löste in mina checkar och köpte två linnen och en tidning på vägen hem... Kul - not!
Himla fint linne var det randiga men ångrade det gröna så då får jag lämna tillbaka det imorgon och vipps så har jag ju något att göra imorgon... Alltså seriöst jag behöver sommar och fler vänner och mer pengar hjälper ju också förståss!
Men en sak har jag iallafall att se fram emot imorgon - en välbehövlig och välförtjänt massage! Mmm!! En timme har jag beställt och guud vad jag ska njuta. Det är väldigt länge sedan jag fick någon massage och stakars min kropp som var vann att få massage varje måndagsmorgon (på massage lektionerna i skolan) och nu knappt får
Berörelse hahah... En pojkvän hade ju inte varit fel att ha heller nu när jag tänker på det! ...
Jag längtar så efter sommar och värme!! Men nu är det inte långt kvar ! 8 veckor , sedan flyttar jag till Kalifornien! Halleluja !