Arts and crafts and playdates

I veckan har vi pysslat mycket och igår gick vi en lång promenad till Nadines hus så barnen kunde leka. Vi fick klä på oss rejält med kläder men det var riktigt härligt ute, kallt men soligt. Det tog 35 minuter att gå dit så över en timmes promenad för småtjejerna!
Idag är Catherine sjuk (inte pga promenaden haha) så vi håller oss inomhus och pysslar och kollar på filmer. Vilket betyder att Catherine har sin bästa stund! Hon ligger i soffan blir serverad massa godsaker och få kolla på film efter film. Inte undra på att hon gav mig ett filur flin i morse när jag kom ner och klappade henne och sa med lite sorglig röst " är du sjuk lilla Catherine" hon svarar med ett nöjt flin och jag blev påmind om hur gött det var att vara sjuk ibland när man var liten! ...


Snow man

Igår gjorde vi sjukt snygga snögubbar och ännu snyggare dockor!
Idag fortsatte kreativiteten och vi bakade chokladmuffins och apelsin sockerkaka . Vi var också på zoot idag med nadine och hennes hostkids . Barnen hade väldigt roligt och fick sprayflaskor med färg i så att de kunde måla snön. Sedan gick vi och kollade på lite djur innan vi åkte hemåt igen.
Imorgon ska vi åka till Beth och Daves vinterstuga och så blir det åka skidor på lördag- det blir riktigt nice!! Nadine ska kolla upp om hon kan hänga med, jag hoppas verkligen hon kan för även fast anna och Peters vänner är sjukt snälla och trevliga så är det bäst att ha någon i sin egna ålder att prata med!


Boston

I Lordags akte jag med Nadine upp till Boston for att mota upp hennes tyska kompis Samantha dar. Vi suklle ge henne en guidad tour runt staden men eftersom hon var valdigt bakis blev det bara en liten tur med manga at och drick pauser! Det var trevligt iallafall och senare foljde hon med oss tllbaka till provdence och senare pa kvallen gick vi ut lite pa nagra pubbar har gatan intill min. For forsta gangen var det en dorrvakt som reagerade pa mitt legg!..haha. han fragade "hur gamal ar du" jag jag svarar 31. han tittar pa mig och sager att det finns ingen chans att jag ar 31 for han var 29 (och han sag jattegamal ut) Jag var cool lugn och sa att vi ser valdigt unga ut i sverige och bla bla... sedan kommer nadine ut igen och vakten fragar vad jag heter Go nadine ar och kommer ihag vad det star pa legget och sager det. vakten blir forvanad men sager enda till mig "sorry hun but i cant let you in". jag svarar super lungt "sure if you dont want us here we just go to another place". han tar tillbaka id kortet och sager "eller vanta okej du far ga in, din kompis sa ju faktiskt ratt namn" och jag svarar "ja klart, jag heter ju det"... och sa gar vi in och drack lite vin!!
 
Idag Sonag har jag inte gjort manga knop,jag har tittat pa film,sovit och akt till affaren for att kopa chips,dipp,frysta frukter,vit choklad och glass.mmm. Snackset kopte jag till den stora football matchen som gatt idag. vi foljde matchen pa TV och Patriots vann Tjiho!! nu maste de vinna nasta vecka med sa ar de i Final ocksa kallad Super bowl ! hoppas de gar till final!
 

She's Comming

Ska ocksa beratta att jag snart far mitt forsta USAbesok!! Min syster Karolina ska aka over atlanten for att for forsta gangen upptacka USA. Lucky her att hon har en egen personlig guide !!
Jag har redan gjort ett schema over dagarna som hon ska vara har det blir besok i Boston, New York, Newport, Brown University och overrasknngar jag inte tanker avsloja!
Karro kommer om tre veckor och det ska bli valdigt kul att ha henne har och visa hur jag bott det senaste aret!
 
 
 
Vackra fina Providence By Night
 

Extending

Hej!
jag har bestamt mig for att utoka mitt au pair ar med 9 manader! Jag kommer soka ny familj och har stark onskat en familj i Kalifornien!
Min ansokan kom ut pa sajten i onsdags och serriost 5 minuter senare hade en familj hort av sig. Tyvarr var familjen i New York sa jag tackade nej utan ens prata med familjen. O da tanker ni kanske men halla NY det ar ju ascoolt... men det ar bara 2 timmar ifran var jag bor nu och da skulle jag isafall stanna med familjen jag har nu, vilka jag trivs super bra med!
Men jag vill upptacka nagot helt nytt och helst ha aldre barn sa att arbetsuppgifterna blir andra!
Sa igar hade en ny familj hort av sig, denna gang fran New Mexico. Detta var dock mer intressant och jag haller pa att kolla pa familjens ansokan. Det ar en ensamstaende mamma och en 4 arig son som forlorat sin pappa/an forra aret. Mamman ar doktor. Och det later ganska intressant men de har tva hundar... jag ska skicka ett mail till mamman idag och be henne skicka bild pa hundarna ar det bamse hundar eller mordar hundar sa ar valet latt och det blir ett nej! men annars ska jag verkligen ta och fundera pa detta. New mexico ar valdigt speciellt och gransar till colorado, arizona och texas!
Tycker det ar helt fantasktiskt dock att sa manga vill ha mig som deras au pair.. manga har jattesvart att fa familjer och speciellt i bara 9 manader! Maste vara for annas fina lovord pa min ansokan och fina bilder tillsammans pa mina sota varldbarn som far folk att bli intresserade?... Det ar sa jakla synd bara att man bara kan prata med en familj i taget! sa tackar jag nej till en familj sa kanske jag inte hittar nagon battre och jag kan inte ga tillbaka till den...
 
 

Wednesday

Idag började jag och Catherine göra i ordning ett frukostbord till anna och Peter sedan fixade jag Camillas naglar och hår så vi kunde ge oss iväg till isrinken. Det var nästan bara vi på isen vilket var jätteskönt och mycket enklare för barnen att åka omkring och skönare för mig som inte behöver oroa mig om att de ska bli påkörda! De båda två förbättrade sig otroligt mycket idag mest Catherine som kan åka snabbt nu helt själv! Camilla däremot blir satans arg om ingen håller i henne och hennes åkning liknar väl mer en liten pigvin som tar mussteg. Endå så förbättrades hon idag få hon kunde ta många mussteg i rad! Haha


One Night out

 
 
I Fredags var jag ute med mina kompissar Charlotte (fran sverige) och Isaline ( fran Frankrike) Vi hade forfest i mitt rum pa golvet haha for att sedan dra ut till ett populart utestalle har i Provdence.
Jag med en annans persons id och charlotte och issa med samma id sa gar vi till utestallet. Charlott och issa var nervosa for de trodde inte vi skulle fa komma in, men har de inte nekat mig tidigare ( det ar valdigt sjalvklart att det inte ar mitt id) sa visste jag att det inte skulle vara nagra konstigheter denna gangen heller...
och mycket riktigt svaret fran dorrvakterna blir " have a nice night" och vi svara thank you och fnittrar in i vimmlet.
Vi hade valdigt trevligt men som jag berattade till alla nar jag var i sverige sa ar det inte klokt hur folk dansar har!!!! de juckar och juckar och juckar och de ar vad som ar att dansa i amerika!? tjejerna staller sig mot vaggar och staller sig pa alla fyra pa golver - NO KIDDING! alltsa nu tanker ni att det ar bara pa detta stalet de gor sa men nej! jag har varit pa ett annat stalle och dar ar det mycket varre! Sa sa fort du ser en kille narma sig dit hall springer du ivag, man vill inte riskera att nagot acklig amerikan juckar pa en pa dansgolvet -NO Thank U!!!
Jag och Charlott korde mer pa silly dance och vattenspridaren ar ett vanligt fenomen i dansen.... hahah undrar vad tjejerna som star pa alla fyra tanker nar de tittar upp och se oss sta och kora vattenspridaren!? kanske " oh what are am doing on the floor, i feel like a dog" man kan ju iallfall hoppas att det tands ett ljus och de staller sig upp

From One Winterland to One other

Hali Halla! Nu sitter jag som en zoombie och forsoker dela med mig lite av mitt amerikanska liv. sedans sist jag skrev har det hant en hel del. Jag akte hem till Sverige for att fira jul med familjen. 22 timmar providence till kalmar och tillbaka igen 24 tillar kalmar till Providenc tjiho det ar synd att jag inte kan aka hem fler ganger sa att jag kunde lara mig av mitt misstag och bara boka direktflyg!!! ( eller atminstane mellanlanda pa vagen till USA)
Sedan har jag firat nyar som tyvarr inte blev i NY som jag hade onskat men det var kul aven har i Providence! Men det ar ju verkligen synd att jag inte kunde aka till NY for man vill saga "aja det kan jag gora en annan gang" - men halla Nej det kommer nog inte handa iallafall inte de narmsta aren sa det har var som once in a live chance och jag missade den ATTANS!
Det ar valdigt fint har i Providence nu med lagom mycket sno och solen skinner. Det var dock alldeles for kallt idag men da blev det att vara ute en liten stund foa att sedan ga in och rita och ata pannkakor. Jag alskar snon och att aka pulka nastan lika mycket som barnen gor. och vi far passa pa nu innan det smallter. Men kanns bra att i vilket fall sa ska jag och min hostfamily aka skidor i februari. Kanns som det var evigheter sedan jag akte skidor och jag langtar!