The feeling stoped

Dagen efter 3,5 timme på gymmet kändes inte lika fantastisk! Jag hade så ont i nacken och har fortfarande! Antar att det beror på att jag spänner mig när jag springer och är så ovan haha... Men kör endå ett par timmar på gymmet idag eftersom jag kommer vara borta i helgen. Denna helg åker jag till Vermont för att gå på bröllop ! Det är tydligen väldigt kallt där då brudparet bett gästerna om att ta med yllestrumpor haha, detta kommer inte bli ett vanligt bröllop...

Igår fyllde Catherine 5 år så vi hade lite middag och presentöppning, kalas hade hon förre helgen dock missade jag den då jag var i skolan...

Idag fortsatte jag med bättre matlagning och idag fick det bli ris, kyckling , grönsaker och beasås! Det blev riktigt fint. Men barnen sa att det var äckligt och de ville inte ha, tack för uppskattningen tjejer!!


I can't stop this feeling!

Ett litet inlägg innan läggdags bara för att få ut mina känslor- för jag mår just nu fantastiskt bra!! Jag avslutade nyss ett två timmapass på gymmet och jag bara känner mig så lycklig av alla endorfiner !! Jag har kommit igång på riktigt med träningen nu och det var lite tungt i början men nu är det easy peasy! Och lättare att komma in i andra andningen och bara köra och svettas ahhh haha Looovvee it! Men tror inte 3 timmar per dag på gymmet kommer hålla så länge eftersom jag blir lätt uttråkad och behöver en boll eller iallafall en sport med ett syfte för att kunna göra det en längre tid... Ska försöka hålla ut och om jag tröttnat så ska jag anmäla mig i någon lagsport! Så nu ska jag sova och jag kommer att sova så gott ! :)


Volunteering

Lite bilder från weekend klassen... I söndags så kom jag tillslut fram till Boston och volontärarbete stod på schemat. Först var vi vid vattenstoppet på ett race för att stoppa alzheimers . Sedan hjälpte vi till med ett cykelrace och tillsist gick vi på museum om John Kennedy. Jag var helt slut när jag kom hem!
Just det ja - mina kompisar som skulle hämta upp mig med taxi kom ju aldrig och om ni läste förra inlägget så vet ni att jag missade bussen... Varför kom de inte då ?- jo taxin kom aldrig till dem så de tog en bil och körde upp men jag fick ju aldrig det meddelandet eftersom jag glömde min telefon, seriöst sånt oflyt! Så i helgen gav jag och mina kompisar 120 dollar i onödan till bussbolaget, grattis till deras lyckohelg!

Nu har jag lite efterarbete att göra i form av en filmanalys och projektarbeten och två volontärarbeten. Jag har redan anmält mig till att hjälpa till på ett race för att stoppa bröstcancer...
Jag gillar spireten som de har här i USA för volontärarbeten, insamlingar och race/event, alla kan hjälpa till på sitt sätt!


tragically

Så tragiskt... Här sitter jag på dunken donuts och tröstäter efter att ha missat bussen till Boston !! Ghaa jag gick upp 5.45 för att vara säker på att hinna bussen, jag planerar att gå till hållplatsen. Mina kompisar ringer och ska ta en taxi så de ska hämta upp mig istället. Jag sitter och väntar och drar ut på tiden sedan kollar jag på klockan och bestämmer mig för att gå till hörnet där de ska hämta upp mig. På vägen dit inser jag att jag inte har min mobil med mig, jag springer tillbaka till mitt hus men hittat inte telefonen. Jag går till hörnet väntar där länge, men taxin kom aldrig!!Men nu ska bussen gå så jag springer till ett annat busstop där två andra också väntar, lugnt tänkte jag gött missade den inte. Men mima förhoppningar var falska och vi alla hade missat bussen så det är bara att vänta en timme till på stationen, SURT!! nu kommer jag komma försent och måste hitta vägen till samlingsplatsen, och jag kan inte ringa någon om jag kommer vilse för jag har ju ingen mobil!.. Bra jobbat Emma bra jobbat!!


School lunch

Jag har lunchpaus på skolan och man blir alltid lika förvånad över lunchen man blir tilldelad här. Det var likadant på tränings skolan... Ett ljust bröd med seriöst minst 20 skivor pålägg!!??! En kaka och såklart chips men ja ett äppel också så att det blir hälsosamt eller? Det är sjukt hur mkt kött det är i mackan så jag slängde ju jättemycket och jag hatar slänga mat speciellt kött... men vad gör man, R.I.P alla djur som fick sätta livet till!

Snart åker jag och klassen iväg för att göra volontärarbete och besöka hus för hemlösa... Imorgon blir det mer volontärarbete i Boston och museum,.. Jag gillar denna typ av lektioner och att göra saker praktiskt! Men det är inte alla här som gör haha, det är så kul att se hur olika alla aupairer är!
Fick pris igår med för mitt collage, klassen röstade och gillade mitt mest (thanks guys!) Så de 5 timmarna jag lade ner va ju lätt värt för en collage t-shirt! :D


Going to college

Idag ska jag på college haha låter mer fancy än vad det är! Jag ska på en weekend class så är borta hela helgen för att ta 3 credits. Jag måste ta 6 credits under året så har signat upp för en till werkend i december. Det är ju sjukt synd att jag inte tar klasser på Brown som jag är granne med men det var så sjukt dyrt och detta blir nog kul.. Det är bara aupairer som tar klassen och vi ska åka in till Boston på rundvandring bl.a. Jag har inte bestämt mig än om jag ska köra en egen bil dit eller ta buss eller köra bil och stanna halvvägs hos en kompis.. Ååå måste bestämma mig snart för måste åka vid 1pm... Det är så surt att jag är i så dålig tid med detta för två andra aupairer i min grupp ska till samma klass så jag pratade med dem igår om vi kunde sammåka och de hade redan köpt buss biljetter för 50 dollar stycket. Det gick inte att avboka heller så sjukt onödigt för jag tror jag ska köra fram och tillbaka varje dag... Men jag ska säga till dem att de jan åka gratis med mig, för det är ju roligare med sällskap!


Hitting

Här nedan ser ni Catherine när vi spelar candy land vilket nu går att spela med henne. Förut när vi spelat har hon flippat om hon inte vunnit, hon är väldigt dålig förlorare haha. Tex igår när vi skulle till parken så var Camilla snabbast med att bli klar och då börjar Catherine skrika och gråta och säger " men jag vinnat också" då säger jag, man kan inte alltid vinna Catherine men visst!" ...
På kvällen sedan träffade jag mai -Linh och vi testade att slå basebollar när de kommer ut från en maskin. Vi valde slow och very slow till en början med och sedan testade vi fast haha. De snabba bollarna var sjukt hårda och i värsta farten så man blev rädd, jag lyckades träffa en men fick ont i handen! Mai-Linh står helt förskräckt och säger " i didnt know baseball was such of rough sport"


Baking

Efter att ha hälsat på Myriam i Chicago har jag stept up my game med matlagningen!! Hon gjorde varje dag mat till sin värdfamilj och det inspirerade mig... Så idag gjorde jag en pastasalad och bakade nuthella maränger - de var jättegoda och jättelätta att göra ( jag skriver receptet här nedan)
Sedan har vi lekt här hemma och haft en lång sångstund och sedan kom deras farmor för att ha lite läslektion med Catherine...


NUTHELLA MARÄNGER:

3 äggvitor (rumstempurerade)
1 1/3 dl socker
En nypa salt
1/2 dl nuthella

Sätt ugnen på 150 grader
Smält nuthellan så att den blir rinnande
Elvispa äggen och saltet till ett skum (vispa tills du kan göra mönster i skummet)
Häll i lite socker i taget och vispa tills skummet blivit så pass hårt att du kan vända upp och ner på skålen utan att smeten rinner ut.
Tillsätt nästan allt av nuthellan och rör om försiktigt så att det blir fina chokladränder i.
Ta sedan och klicka ut marängerna på en plåt med bakpapper. Jag gjorde för tunna så gör tjocka och jag sparade lite nuthella för att ringla över på toppen vilket blev väldigt bra! Så... In i ugnen med godingarna i 10 minuter ta ner värmen till 90 grader och låt gräddas i 1 timme. Stäng sedan av ungen men lämna marängerna i 1 timme till så de torkar..

- Och till sist MUMSA!

Ha en trevlig onsdagskväll eller mer passande för er där hemma - ha en trevlig torsdag!


Cupcakes and playdate

Jag mår lite bättre idag men känner att jag har lite feber men mer energi så idag stannade vi inomhus och bakade cupcakes! Och de blev väldigt goda!! Jag gjorde även min livs första paj haha, även den välsmakande- good Job Emma!
Vi hade en playdate här idag så Nadine kom med sina tre pojkar och de lekte här i några timmar och det gick jättebra och nu sover både Camilla och Catherine av utmattning...


Sick

Idag borde jag ha skrivit och lagt ut bilder från Chicago men jag har inte haft någon energi! Jag har inte mått bra idag så idag har vi inte gjort många knop. Vi handlade lite mat sedan så blev det typ 10 filmer och lite pyssel.
Jag hatar att vara sjuk för jag blir så rastlös! Hoppas jag mår bättre imorgon...
Chicago var jättehäftigt att tillägga men mer om Chicago en annan dag. Nu ska jag fortsätta vad jag gjort hela dagen - vila/sova godnatt!


CHICAGO tomorrow!

Idag tog jag barnen till zoo. De älskar parken på zoot och speciellt vattensakerna där. Så badkläder var nerpackat och såklart va det de första de ville göra. Så byta om, bli blöt och kall för att sedan bli torkad och påklädd varma torra kläder, mys!
Idag måste jag skicka iväg mina arbeten till skolan också för nästa vecka ska jag på college!

Men det bästa med dagen är ju såklart morgondagen för då åker jag till Chicago!!! :) jag gör en tredagars visit och ska stanna hos en au pair jag träffade på au pair skolan. Hon är från Tyskland och heter Myriam Anna. Det kommer bli så kul att få se Chicago wihu!! Mitt flyg går 06 imorgonbitti...


Six flags

I söndags åkte jag och sex andra au pairer till Agawam i Massachusetts för att gå på Six flags!! Six flags är ett nöjesfält som finns på många ställen i USA. Det är makalösa karuseller men framför allt makalösa bergochdalbanor!! Jag åkte mitt livs coolaste bergochdalbana och skrek som aldrig förr men var inte rädd bara sjukt exalterad!! Det blir garanterat fler resor det inte bara för att det är så grymt kul utan också för att jag har inskaffat mig ett säsongskort för 2013 haha. Men det gäller i hela USA så man kan ju åka till andra med. Det var iallafall grymt kul och jag gillar verkligen alla de andra au pairerna, vi alla passar så bra ihop, synd att alla åker hem snart!! Och bilresan var ju nästan lika kul som självaste karusellåkandet för då sitter vi alla i en mega bil och skriker för full hals alla låtar " Dont wake me up up up..." blev helt klart en favorit !
En annan rolig sak som hände var när vi åker en karusell som gjorde så att man snurra upp och ner fram och tillbaka upp och ner. Jag tyckte den var jättecool och satt och skrek " This is so cool, i love this, look at the view" och mai-Linh som sitter och skakar av rädsla bredvid mig säger " shut up u fucking bitch " hahah efteråt sa hon att inte menade det och att Jon älskade mig haha men jag skrattade bara när hon sa det!- det var så komiskt!

Igår var jag och barnen hos deras farmor i Portsmouth. Idag har vi varit vid en park och snart ska vi baka Nutella maränger! Ikväll blir det movie night för jag är hemma själv med barnen.


Happines

Jag kommer garanterat ha den bästa månaden i mitt liv från och med i dag och 5 helger framåt!!! Idag ska jag och några kompisar till Six flags, vilket är ett stort nöjesfält med mega karuseller! Och istället för att köpa bara en biljett köpte jag ett Golden pass haha. Jag köpte alltså ett säsongskort för 2013 och resten av 2012 så här ska åkas karuseller ! På fredag åker jag till CHICAGO!!! Wihu kan inte vänta! Helgen efter det är jag i skolan i Boston . Helgen där på är jag på bröllop i Vermont, Anna kallar det för hippibröllop då gästerna campar i tält haha det ska bli spännande! Sedan är tanken att jag, Anna och barnen fortsätter upp till Montreal i Kanada för att spendera en vecka där och hälsa på Annas kompis och hennes svenska nanny. Anna växte även upp där och vi skulle få gratis holetvistelse för Annas jobbs huvudkontor är där så hon skulle jobba där ifrån isåfall. Jag hoppas verkligen det blir av!!! Och till helgen efter Montreal ... ZOMBIE RUN !!! Jag köpte biljetter igår!! Det är ett 5 kilometer långt spring lopp MEN man blir jagad av zombies! Haha jag tyckte det lät så sjukt kul så bara måste göra det! Mer detaljrikt så är det så att man får tre liv vilket tre band i ett bälte representerar! Du ska försöka komma imål i liv och zombienas uppgift är att " döda dig" haha, man måste springa genom en bana av lera och man måste krypa och hoppa... Det kommer bli en rolig erfarenhet! Så nu är jag klar med planerna för en månad, ganska kul va! :D


Shopping and ballet

Idag åkte vi till Target and Marshalls för att försöka hitta och köpa balettkläder till Camilla och Catherine, vi hittade inget så vi testade lite andra outfits istället! Men det löste sig utan balettkläder för Catherine bestämde sig för att inte börja balett och så hittade vi Catherines gamla dräkt och den passade Camilla perfekt. Jag och Catherine hängde med Camilla till hennes första balettklass och hon tyckte det var så roligt och hon var så stolt! Tyvärr får man inte kolla på när barnen dansar så man får sitta i ett rum och vänta. Nästa gång så tar jag med mig ritblock och kritor till Catherine så att hon inte klänger på mig i ett varm rum i en timme...


Driving range

Direkt efter jobbet igår åkte jag till Seekonk driving range för att träffa mai Linh och träna slå lite bollar. Det var ju nästan 2 månader sedan sist, kan inte fatta det! Nää bättring med träningen! Vi hade kul och det gick bra, nästa gång ska vi även träna slå basebollar. Så samma ställe som rangen så finns det som en bur och en maskin som matar basebollar så man kan öva på sin träff, det kan bli kul!


Privat Beach in Barrington

Här är ett gäng bilder från stranden igår. Jag och barnen åkte till en privat strand och det var väldigt vackert där! Sanden var inte fin eller så men utsikten och stämningen va så peaceful! Barnen hade så himla kul tillsammans med Nadines hostkids. Stranden tillhör en skola och Nadines hostdad jobbar på den skolan, det var därför vi kunde vara där. Efter stranden blev det vilostund i en timme så jag passade på att äta lunch och sedan kom Lydia (barnens farmor) hon ska komma 2 gånger i veckan nu för att lära Catherine att läsa. Efter en timme med Lydia så ska jag göra något med henne (helst lära henne spela fotboll) vilket jag gjorde igår. Måste säga att Catherine är väldigt duktig och jag älskar att hon är orädd för bollen så vi hade mkt nickträning. Men man måste ha tålamod och uppmuntra hela tiden när man tränar småbarn och Catherine blir så glad när jag säger att hon är duktig, då springer hon med det värsta leendet mot mig och vill att jag ska krama henne och kasta henne i luften.. Så det var full fart igår får se vad vi hittar på idag, klockan är 5.40 på morgonen och snart börjar dagen med gymträning .


Its raining man

Det har regnat i storsätt hela dagen här idag och igår! Igår morse gick vi till parken då det började regna så vi skyndade oss hem, bytte om till tora kläder och så fick barnen mysa framför en film. Och efter maten fick de tårta och varmchoklad. Camilla fick hoppa middagsvilan för jag tänkte att hon fick aktiv vila framför TVn. Det slutade med att Camilla däckade i soffan och Catherine på mattan och det sista Camilla sa innan hon somnade var "jag är inte trött" haha. Idag åkte vi till barnmuseumet och nu är vi hemma i huset igen, det har åskat och regnat så Camilla kunde inte somna och Catherine hällde precis vatten i sin mjölk så just nu är ingen glad men efter lite hårsalonglek blir nog allt som vanligt igen


School project

Idag var det helgdag och tanken var den att jag skulle till block Island och hyra moppe med två kompisar men de ställde in,synd nog!! Istället gick jag till mallet och shoppade lite och sedan kollade jag på tv och åt mat, glass och tårta från kalaset. Men sedan ryckte jag upp mig lite och satte igång med mitt collage som jag fått till uppgift att göra och ta med mig till class. Collaget skulle handla om mig, min bakgrund och intressen, mitt nu och varför jag ville åka till USA och om min framtid. Det tog några timmar att göra klart det och jag är lite stolt över resultatet för tycker själv att det var kreativt och ambitiöst hahah. Nää men ganska bra med tanke på materialtillgången! Jag har plockar snäckorna på stranden och klippt, klistrat, skrivit ut bilder, målat och skrivit. Om man vill höra en liten förklaring på mitt upplägg så tänkte jag som så att mitt förflutna/bakgrund ligger på botten och i båten som jag sitter och seglar är de som jag gör just nu,i himlen är min framtid och runt solen är min dröm!


Birthday party

Igår hade vi födelsedagsfest för CamillaGorilla som fyllt tre. Vänner och deras barn kom och vi hade barbieque och väldigt trevligt. Jag älskar Anna och Peters vänner de så trevliga och roliga!! Camilla avslutade dagen med att somna i soffan framför TVn medan de andra barnen hoppade skrek och lekte precis bredvid = utmattad!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3478808/images/2012/pic_5045538ae087c329ba001448.jpg" class="image">