Workout

Bilderna som jag satt upp på kylskåpet


Zoo and gym

05.50 så ringer klockan varje dag numera, så även idag! Så ett litet pass på gymmet startade dagen och sedan tog jag flickorna till Zoo, där var vi 4 timmar så på eftermiddagen tog vi det lite lugnare. Och när Anna kom hem så gick vi på en gymklass - nu jäkla kör vi! Jag har satt upp lappar på kylskåpet för att motivera Anna att keep going. Det är även för min skull för jag tycker det är mkt roligare att träna med någon!


Alex and Ani (+) energy

Nu har Sanna och Malin åkt hem till NY och jag drar nog till gymmet snart. Jag visade Sanna och Malin runt här idag. Vi började med frukost på en mysig restaurang på brook street, det är så gott med frukost på restaurang här ! Jag tog en talrik med toast, ägg, potatis och bacon mmm nästa gång beställer jag amerikanska pannkakor med frukt! Sedan gick vi till Alex and Ani, det är en affär som säljer smycken. Smyckena är gjorda här i Rhode Island och det är väldigt många som har deras armband här! Det är berlockarmband med en egen betydelse för varje armband och gjorda av återandvänt material och jättefina. Jag ville ha sånna armband och Sanna och Malin köpte ett var också. Själv köpte jag 3 stycken, ett med en ankare som står för Hope,Tranquility, Stability (hopp,lugn,stabilitet) men den viktigaste betydelsen för mig är att det representerar Rhode Island "the ocen state". Sedan köpte jag det med svärden som står för Love, Strength, Radiance (kärlek, styrka, utstrålning) och ett till som var för att det skulle se finare ut. Många här har hela armen fulla med såna här armband men det tycker jag inte är så fint, något till kanske jag köper men sedan får det räcka, lite synd att de är så dyra med, mina tre armband gick på min halva veckolön (100 dollar = 700 kronor) men de blir kul att ha även i framtiden ! Efter armbandshopping gick vi och åt lite lunch i mallet och sedan var det dags för deras hemfärd. Så synd att det inte var bättre väder så de fick se newport och waterfire men men de fick se lite av Rhode Island och Providence iallafall.


Friends and party

Lördag idag och Sanna och Malin har varit här och jag fick med dem på manikyr och pedikyr haha det blev jättefint! Sedan fick de klara sig själva då jag åkte till Stephanie och Greg på deras flyttfest. På festen spelade jag lite öl-tennis med Dave, Peter, och (sceck) , jag som hatar öl men vill ju inte visa mig veklig så tvingade i mig det och lyckades töma en halv burk haha. Stephanie är nog den kärleksfullaste personen som jag träffat! Hon är så snäll och äkta så när hon kramar en så kramar hon ovanligt hårt och länge och säger så snälla saker, hon är så snäll så jag känner mig nästan obekväm, antar det är för jag inte är van vid kärleksfulla personer Haha! Tyvärr började det spöregna både i Providence och på festen så Malin och Sanna kunde inte se så mkt mer än mallet idag, jag hoppas vädret är bättre imorgon så de får se fina Providence och kanske Newport innan de måste åka hem. Vi sitter och kollar på tv och äter glass go kvalitetstid med mina första gäster!


Rapunzel

I fredags hade jag och flickorna städdag och vi städade lekrummet och plockade upp i deras rum och jag dammsög för första gången mitt rum haha ( har varit här 3 månader snart) Så nu är det rent och fint! Vi gick sedan till parken där det skulle vara rapunzel teater. Det var barn som uppträdde och de var så duktiga!! Det var roligt att se! På kvällen sedan åkte jag till Mai-lin för att gå på barbieque fest med den var inställt pga regn så vi träffade Patrik och Veronica på en resturange istället och avslutade på frozen yoghurt, ajaj tredje gången på denna vecka. Jag sov över hos Mai- lin men fick åka tidigt på morgonen därpå eftersom jag väntade besök från Sanna och hennes vän Malin.


Gym

Klockan står på 07.00 och vi är hemma från gymmet! Gutt känns det, hoppas vi kan hålla i detta och gå varje morgon mån-fre. Det blev bara 40 min men det är ju något och det är ett underbart sätt att starta morgonen på! Nu blir det duschen och sedan börjar dagen med barnen efter jobbet ska jag till en kompis som också r aupair hon heter Mai- lihn och hon och hennes värdfamilj har barbecue ikväll så den ska jag på! Imorgon får jag besök av Sanna och hennes vän från NY. Sanna och jag har gått i samma skola i Sverige och hon har bara några veckor kvar på sitt aupair år och de ville se Providence så de ska sova över här och så ska jag umgås med dem så mkt jag hinner. För imorgon ska jag på fest med, det är kompisar till Anna och Peter som ska ha flyttfest. Så fyllspekat schema hela helgen :)


YMCA

Idag hade jag tänkt ta barnen till en park eller till zoo men vädret var osäkert och det regnade lite så vi körde till barn museumet istället och på eftermiddagen tog jag dem till frozen yoghurt ställe och åt glass, mums! På vägen tillbaka stannade vi i en affär med krimskrams så som hårspännen och örhängen mm, Camilla och Catherine är så flickiga och älskar allt rosa och glittrigt. De ska bli prinsessor när de blir stora och de säger alltid " ooo thats sooo beautiful" och " im a princess" haha sötnosar!! På glasstället träffade jag också en från softball laget med sin mamma, de var så snälla och mamman sa att hon tyckte att jag var jättteduktig och att de kunde skjutsa mig till matcher och sånt! Sedan när Anna kom hem åkte vi direkt till gymet och tränade så länge hon orkade haha! Vi ska upp tidigt imorgon med för att träna lite innan vi börjar jobba. Gutt att få använda lite muskler igen!!


Thunder Blue

Hallihallå idag var det softball träning och en väldigt rolig sådan med! Det bästa var att vi fick öva slå bollen, först var det på en stolpe så ligger bollen där och du ska bara slå den sedan så körde de riktigt och tränaren kastade bollen och så ska man försöka slå den så bra man kan. Det var ojämnt antal spelare så jag fick slå sist och själv med alla tittandes på mig och några föräldrar vid sidan om hejade på mig haha " come on Emma" och jag lyckades slå bollarna ! inte bra med jag träffade dem och de blev bättre efter varje boll!! Nu ska jag beställa hem en egen handske för det är verkligen stor skillnad att fånga med dessa olika handskar!


Batman dark knight rises

Igår tog vi en sväng till barnmuseumet...sedan på eftermiddagen tog vi det lugnt och målade med vattenfärger. Efter jobbet skulle jag egentligen tränat på gymmet som Anna ska skriva in oss i men hon mådde inte så bra idag så det får bli en annan dag, väldigt skönt dock att jag kommer få tillgång till gym!! Istället åkte jag till Kingston för att träffa andra aupairer och gå på bio. De gör detta varje Tisdag så jag ska försöka hänga med nu på det för det är jättetrevligt. men det blir lite sent, jag kom hem 01.30 igår natt för det är 40 min bilväg till där de träffas.. Men igår var jag med och vi käkade glass på ett Frozen yoghurt ställe, det är makalöst gott!! Man tar en burk som man kan proppa med vad man vill- olika glassorter, godis, frukt, strössel, kakor mm och såser och grädde mmmm!! Sedan gick vi till bion och såg den nya Batman filmen ( batman dark knight rises ) men Gud så dålig!! Kan varit den sämsta filmen jag sett på bio Haha för mycket töntig action och förlite betyliga händelser! Och varför i helvete skjuter de bara inte den onda killen??! ?! Jag till och med somnade och det har jag aldrig gjort på bio innan! Så tips från USA : skippa Batman filmen! Dock får jag en känsla av att killar kanske gillar denna typ av filmer hmm okej tipset riktas mestadels till tjejer och till folk som inte imponeras av stora fordon och slagsmål!


Snacks

Medan barnen målar äter jag ett litet snack. Äppel med jordnötssmör och kex med ost. Jag har verkligen fått smak för jordnötssmör! När jag först fick smaka det tyckte jag det var hur äckligt som helst, troligtvis för att jag trodde det skulle vara sött och smaka som typ nutella?.. Det gör det inte men det är väldigt gott så man kan förstå varför peanut butter and jelly sandwich är så populärt här! Jag sitter och funderar på hur jag ska göra ikväll... Det är ultimate frispee idag men jag är väldigt trött, jag tror jag går och shoppar lite istället och kollar tv, älskar valmöjligheten!


Red Sox

Heej! Min helg har varit helt underbar! Det blev lite ändrade planer för Matt smsade mig på fredagskvällen och undrade om jag ville se Red Sox spela!! Öö Ja såklart!... Så jag skippade valarna (för 50 dollar) och har istället varit i Cape Cod hela helgen och gjort massa med roliga saker. I lördags var vi och tränade lite golf och sedan var vi ute med båten och på kvällen åkte vi till Boston för att se Red Sox!!! Det var sjukt coolt! Men det är lite svårt med alla regler, men nu fattar jag det lite bättre iallafall! På söndagen var vi ute med båten igen och stannade till vid en strand och så åkte vi tub- en uppblåstbar ring som man har efter båten, det var så roligt!! Man måste hålla i sig det hårdaste man kan. Och det går sjukt fort, Ben tappade badbyxorna när han åkte och de sjönk till botten haha . Den andra killen Jessie spydde!, tråkigt att den gick sönder så vi inte kan åka mer haha! Det var Matt och hans bror Ben, Matts kompis Jessie och hans flickvän Christin som hängde tillsammans i helgen. Efter båten gick vi till resturang och sedan åkte vi och minigolfade till sent och sedan åkte jag hem till providence igen. Så nu börjar en ny vecka och Catherine och Camilla är så gosiga med mig idag, kanske har de saknat mig efter helgen..


Some pic from Miami


chocolate balls

Idag har det regnat hela dagen men jag trodde det skulle sluta så jag tog barnen till Zoo för att kolla in den nya parken som finns på zoot. Det var såå bra! Stort och inte som en vanlig park. Det var en vattenstation och en damm med träfiskar mm i och en jättestor häftig trädkoja och massa annat. Det är synd och konstigt att sånna ställen inte finns i Sverige ! Sedan efter Camilla sovit middag gick vi till affären och köpte godis. Godiset var till att rulla negerbollarna ( chokladbollarna) i som vi skulle baka. Godiset var i brist på pärlsocker och kokos... Vi har inte smakat dem än men en boll som innehåller socker, smör och toppas av godis kan väll inte smaka annat än gott?


Apple

Heej! Jag skriver från min mobil igen! Jag gick till Apple store och de hjälpte mig men det hjälpte inte så jag fick en NY iPhone idag. Rätt gutt måste jag säga även fast alla bilder och kontakter är borta så var det så enkelt löst och jag har en ny mobil, nu ska jag vara rädd om den här!! experten gav mig tips på hur jag kan låsa upp den så jag kan använda ett annat sim kort, det är olagligt för han att berätta hur man gör så han sa vad jag skulle söka på Google , tack ska ni ha Apple! Idag i övrigt har jag tagit barnen till barnmuseumet, bakat pizzor, varit i parken, badat och haft movie night. Jag hade dem ända till 8 idag därför hann vi göra så mycket... Skönt med fredag imorgon, fredag = lönedag och Helg jipi!! På lördag ska jag till Boston för att åka på valsafari!


3 new sports

Hej igen! Jag far ursakta blogguppehallet som delvis beror pa lathet och delvis pa min sablans mobil som har laggat. batteriet blir sa varmt att man tror den ska sprangas sa har sitter jag med en svensk iphone med 1,5 ars avbetalning kvar och skiten funkar inte!! jag ska ta den till apple store och kolla om de kan hjalpa mig, annars maste jag posta hem den....

och laget i providence ar mycket bra! men det ar lite for varmt.. det ar runt 35 grader varje dag sa man forsoker vara inne med AC eller om man ar ute sa haller man sig i skuggan.
Jag tar barnen till stranden,barnmuseumet, zoot eller sa ar vi hemma och pysslar och hoppar i vattenspridaren.

Jag har borjat tre nya idrotter ocksa! i onsdags hade jag min forsta softball tranig, vilket var jattekul men for lang traning om ni fragar mig ( 3 timmar lang) roligast pa traningen var nar de satte pa mig en hjalp for att springa mellan baserna.
Sedan i fredags fick jag lite ledig for att aka till Cape cod och traffa Matt. det var samma hus som jag visat tidigare och det ar hans foraldrars hus. det ar jattefint dar och vi hade jattekul! Vi tog baten och akte runt och jag fick kora med gasen i botten, gud vad jag alskar aka bat!!
sedan akte vi och golfade och detta var min forsta gang! vi stod i och for sig bara och slog men jag larde mig ett och annat och nu ar jag helt inne i det sa jag var i lordags och tranade och ska gora det aven idag! Tredje nya sporten var jag pa igar, det var ultimate frispee! det var meningen att jag bara skulle tittat pa men de hade ont om folk sa jag spelade hela MATCHEN! haha och det gick bra, det var samma regler som jag lart mig pa hogstadiet men jag kunde ju saklart inte alla olika uppstallningar eller varianter som laget hade men jag gjorde ett mal och de verkade valdigt nojda med mig och fragade om jag ville vara med fler ganger...
sa nu ar det slut med tv-tittandet och tid till att sporta, Love it!!

Lazy day

Okej nu börjar jag igen som lovat! Inatt var jag ensam med barnen enstund och då vaknade lilla Camilla och gick i vanlig ordning ner till hennes mamma och pappas rum, men de var ju inte där. Gråt och skrik hör jag och kommer springandes till undsättning. En liten rädd och gråtandes 3 åring sträcker ut armarna mot mig och jag tar in henne till mig istället. Att sova med småbarn är inte det lättaste det visste jag redan efter Hugo, de vill ligga så nära så nära och sparkar och har sig innan de hittar rätta sovpositionen. Men efter ett litet tag somnade hon och jag med och det var inga problem. Några timmar senare kl. 6 på morgonen vaknar den lilla strunten och sägen på svenska " hej gose gos" haha hon är så go speciellt charmigt blir det med hennes glugg! Annars idag har vi pysslat och gjort "handfjärilar" och nu sover de middag, men ska snart väcka dem så får vi gå ut på promenad eller till parken... På onsdag ska jag träna softball och så kanske jag ska testa spela i ett ultimate frispee Team. Men från mina erfarenheter av sporten i skolan så är det inte så kul men det är ju iockförsig inte skolhandboll Heller så ska kanske ge det ett försök. Jag håller också på att planera min nästa resa.. Familjen ska campa nästa månad så jag har några dagar semester.. Jag kommer åka till Chicago, New York eller Washington tror jag, någon som vill följa med?


It is working again

Woho bloggen fungerar igen och jag ska ta tag i bloggandet igen! Forst och framst ska jag dock forsoka fa tillbaka mitt svenska tangentbord som har andrat sig sjalv pa mobilen?? Mycket har hant sedan sist, Miami resan, kalas, fjarde juli, fest, jobb och igar akte jag till Target for forsta gangen. Target ar en stor affar med allt typ som Ullared. Jag kopte blandannat en bok "The Hunger Games" and so far so good. Nu ska vi grilla lite och imorgon borjar en ny jobbvecka och jag ska borja blogg igen!