Update from the airport

Flyget från Kalmar tog bara 20 minuter, jag hann inte ens äta min macka.. Så nu sitter jag på Arlanda och har förutom lyckats med incheckning också lyckats slabba ner mina resekläder, helt otroligt typiskt mig! Eller ska jag skylla på SAS som ger ut blåbärsfil till deras passagerare, orutinerat eller bara elakt ?!
Så här på Arlanda har jag roat mig med att försöka få bort blåbär från ett vitt linne= omöjligt, tur att jag hade en extra tröja i handbagaget! Snart ska jag igenom säkerhetskontrollen för att kolla in taxfreen lite för att sedan lyfta till London/ New York!

Nu händer det på riktigt, ca 00.40 svensk tid anländer jag i NY.


For the last time

Nu känns det att det snart bär av! Idag har jag jobbat min sista dag och varit på sista träningen med laget... Med endast 3 dagar kvar innan avresa blir de flesta saker "för sista gången" och det är den känslan som får mig att inse att jag faktiskt åker på måndag och kommer inte komma hem på 1-2 år !

Men jag måste erkänna att jag älskar känslan av en utmaning och att få uppleva något helt nytt, jag kastas in i en annan familj i ett annat land - det här blir spännande!


One week to go

Om en vecka sitter jag på flygplanet påväg till mitt Au Pair äventyr i USA!
Äntligen närmar det sig och så gott som allt är fixat.
Jag har mina flygbiljetter och som ni ser på bilden blir bara flygresan ett äventyr i sig. 
Jag kommer resa själv för första gången men jag har inte drabbats av någon resfeber (än) och jag är bara super exalterad på vad de framliggande åren har att erbjuda.
Detta är början på ett helt nytt kapitel i mitt liv, här på min blogg kan du följa det!