The End and a New Beginning

HEJ!
Nu är slutet jäkligt nära!! - Min sista dag i USA är imorgon!!!!!! helt otroligt... känns jättekonstigt att jag nu ska lämna min vardag, min verklighet för en annan verklighet. Iallafall vet jag nu hur livet i Sverige ser ut och det är inte som när jag åkte till USA för 1,5 år sedan, då jag inte visste någonting om vad som väntade!! 
Tillbaka till verkligheten alltså i ett grått Sverige som börjar sakta men säkert gå mot en lååång vinter. Nu har jag bott i Kalifornien i 5 månader och tycker det är kallt när det är 22 grader, kommer jag att överleva det svenska klimatet är frågan ?? 
Det är nog många som undrar varför jag ska hem nu, vad har egentligen hänt osv... en snabb förklaring är att jag är väldigt glad och stolt över allt jag har gjort under min tid i USA och kände mig nöjd med tillvaron och ville upptäcka mer saker. Så jag utmanade mig själv regält och flyttade ifrån min fina värdfamilj i Rhode Island för att bo hos en annan familj i Kalifornien. Det var mycket omställningar i början och väldigt olikt mot vad jag var van vid...men det var överkomligt... men sedan hade vi ett möte och jag tyckte att en av föräldrarna i familjen betedde sig väldigt dåligt, vilket jag inte accepterade. Jag kände mig redan nöjd med allt jag åstakommit och kännde (känner) inget behov av att stanna hos någon som inte behandlar mig väl! ..
Så lite trix och fix och jag är snart på väg över atlanten igen!
Jag har härligt framtidstro och planer på vad som väntas skall. Och nu ska jag inte bo i Sverige för att det är enda valet eller för att det är det enda jag vet ... Jag väljer att bo i Sverige för att jag Vill bo där !! :) 
 
Jag kommer självklart att sakna allt i USA och jag har många platser kvar att besöka men USA är mitt andra hemland nu och Familjen i Rhode Island min extrafamilj - Jag kommer att komma tillbaka ! 
 
peace, love and rock n´roll  !