Party in the USA

Livet leker här i Miami och det har blivit megadrinkar varje dag! Våra plånböcker gråter men vi kör med mottot "är det semester så är det" ! :)
Det roliga är bara att det inte finns normalstora drinkar (inte där vi har varit iallafall) vi trodde vi beställde en normal drink och så kommer de ut med dessa 1 liters drinkar. Haha det tar mellan 2-3 timmar att dricka klart och kostar skjortan ( runt 25 dollar st) ...

Igår åkte vi till everglades . I everglades finns alla alligatorer och vi åkte på en tour. Jag gjorde ju även detta förra året men denna gången var det bättre och vi avslutade everglades med att hålla i en bebis alligator ! Vi hade sån sjuk tur med vädret igår för det regnade på bussresan dit sedan slutade det när vi väl var där, sedan på väg hem igen ösregnade det som in i Norden!! Herregud vad det regnade och många gator var översvämmade med vatten !
Idag har det varit varmt men molnigt. Men vi försökte få lite bränna idag och i kväll ska vi nog gå ut vår sista gång i Miami. Imorgon åker vi tillbaka till Rhode Island !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback