Weekendclass

I helgen tog jag min sista weekendclass vilket innebar 6 credits och allt skolarbete fardigt!!
forra klassen jag tog var valdigt trakig och ointressan! men denna gillade jag verkligen och jag traffade manga goa manniskor! 
Vi hade tavlingar av olika slag sa som jepody om amerika och photo challenges. Vi hade potluck (typ knytkalas) pa fredagskvallen da alla hade tagit med sig en matratt fran sitt hemland, sa det blev valigt mycket mat och annumer fika - fran hela varlden, mums!!
sedan larde vi oss lite om amerikansk politik, hollidays och om Boston. Men hojdpukterna var rundvisning pa Harvard University och da vi fick ga in i en glob ( fick dock inte ta kort i den) .
Gloden var inne i ett museum och gjord av glas. man kunde alltsa ga in innuti den och se varlden pa ett helt nytt sett! det var valdigt haftigt, men haftigast var ljudet i globen. stod du i mitten sa horde du dig sjalv jattekonstigt eftersom ljudet reflekteras fran alla hall tillbaka till dig. och om du stod langst pa kanten av globe och din kompis pa andra sidan ( 10 meter ifran varandra) sa kunda man hora sin kompis klart och tydligt fasta att hon bara viskade!! det var valdigt coolt!!
Fick veta mycket kul om Harvard ocksa som tillexempel nakenracet de arligen har som ar pa onsdag ( tyvarr vid 12 pa natten sa kan inte kolla in det) haha hade ju faktiskt varit en rolig upplevelse att se ca 500 collage studenter sprnga runt nakna!
Harvard har ocksa en kand staty. Om du gnider statyns sko sa ska det ge dig tur! Men var student guide varnade oss - "DO NOT TOUCH THAT FOOT!!" han berattade att alla som gar pa skolan vet hur populart det ar att komma dit for att fa gnida pa skon och har sett manga manniskor ginda ansiktet och bebisar pa skon... Darfor tycker studenterna det ar roligt att gora mindre trevliga saken med skon, mest popular - att kissa pa den!!
Att notera med ar att det forsta vi mots av pa campus ar en spya haha, Detta ar ett ar varldens basta Universitet och super svart att komma in pa, campus och byggnaderna ar jattfina - skont att de att studentarna kan blanda Nytta och Noje!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback